Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Cum inscriu

A. GRATUIT  pentru inscriere normala ………. lifetime
B. 19$ pentru inscriere “Featured” ……….listare pentru 1 an la inceputul categoriei si prin rotatie pe Prima Pagina
Plata se face online prin sistemul securizat PAYPAL, la sfarsitul procesului de inscriere. Tot ce va trebuie este o carte de credit/debit valida.

Inscriu.ro este mai mult decat o resursa pentru optimizare. Ne dorim sa trimitem catre siteurile partenerilor nostri trafic de calitate, relevant pentru domeniile in care activeaza.

Pentru a reusi acest lucru va rugam  ca articolele pe care le propuneti sa fie unice (vor fi verificate cu copyscape.com) si de calitate.

Alte cerinte:

  • minim 400 de cuvinte
  • maxim 2 linkuri externe
  • maxim 3 poze

Daca nu reusiti sa scrieti articole atat de bune cum v-ati dori, va recomandam sa apelati la persoane de specialitate. Ii puteti gasi cu ajutorul Google sau in comunitatile de SEO romanesti.

Toate sugestiile dumneavoastra cu privire la imbunatatirea sitului, adaugarea de categorii sau alte aspecte sunt binevenite.

Vom incerca sa construim si sa mentinem un site premium, de calitate pentru vizitatori. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati.

Va invitam sa folositi butonul Adauga un articol dupa ce in prealabil v-ati inregistrat si conectat si sa trimiteti articolul dorit.

Va multumim pentru aportul dumneavoastra si va dorim succes.

George

P.S. Nu mai folositi copy/paste din Microsoft WORD, formatarea pe care o copiati declanseaza filtrul Copyscape. Utilizati Notepad, Dreamweaver sau alte editoare de text.

Exemplu de serviciu de content writting: http://www.seoads.org/seo/content-writer-profesionist/

Lasa un raspuns