10 idei de cadouri pentru barbati

In cautarea cadourilor pentru barbati putem sa alegem produse de ingrijire personala de calitate. Multe din produsele dedicate barbatilor ce se gasesc in marile magazine sunt generice si pot ramane nefolosite. Dar daca dorim un cadou util pentru ingrijirea personala, putem alege un produs din magazinele dedicate barbatilor.

idei cadouri barbati

Cateva idei pentru cadourile barbatilor

Pentru perioada de primavara-vara se recomanda produse ce nu afecteaza pielea, in special in contact cu razele UV. Iata cateva produse ce pot face obiectul unui cadou:

1. Samponul pentru barba

Pentru o barba ingrijita se recomanda un sampon din ingrediente naturale ce nu deshidrateaza. Cele mai bune cadouri sunt cele ce folosesc uleiuri esentiale si au un rol major in maleabilitatea barbii.

2. Briciul pentru ras

Un brici bun se poate folosi si pentru conturul barbei dar si pentru un barbierit calitativ. Daca dorim un barbierit cu mai putine iritatii si cu o piele fara roseata putem folosi briciul. Desi necesita o perioada de acomodare, poate fi una din cele mai bune solutii pentru un aspect ingrijit.

3. Uleiul pentru barbierit

O alternative la crema de ras, uleiul pentru barbierit poate asigura o experienta pozitiva fara prea multe iritatii. Pentru cei cu pielea foarte sensibila se poate aplica inainte de utilizarea cremei de ras.

4. Ceara pentru par

Pentru stilurile de primavara ce necesita putina dezordonare, ceara de par poate fi o solutie rapida. Frizurile nu trebuie sa fie ingreunate de produsul de stilizare, iar ceara ofera o alternativa buna pentru un aspect cat mai natural.

5. Parfumul pentru barbati

Pentru zilele calde se recomanda parfumuri cu note inalte de citrice, santal sau bergamota. Un parfum bun nu trebuie sa fie prea puternic si se aplica in cantitati mici.

idei pentru cadouri

Cadouri la fel de bune

6. Aftershave

Un aftershave bun trebuie sa calmeze pielea. Solutiile pe baza de alcool nu mai sunt prima optiune pentru multi barbati cu pielea sensibila. Daca alegeti un aftershave pentru cadou cautati un produs ce hidrateaza pielea si ii reda naturaletea dupa barbierit.

7. Pamatuf

Pamatuful a ramas una din cele mai bune solutii pentru barbierit. Un pamatuf poate aplica o crema de ras dar pote si exfolia pielea ceea ce va impiedica posibilele iritatii. O alegere de calitate va garanta o perioada de folosire indelungata.

8. Seturile cadou

Seturile cadou ce includ produse de ingrijire personala sunt inca o metoda simpla si eficace pentru un cadou util. Pentru a evita nefolosirea produselor insa, trebuie cautate branduri dedicate barbatilor ce nu se gasesc in marile supermarketuri si pun accent pe calitate.

9. Aparatul de ras

Un aparat de ras poate reprezenta un cadou util. In conditiile in care o alegere clasica poate fi folosita toata viata, trebuie cautate aprate mici, usoare, ce fac barbieritul mai placut si cu mai putine iritatii. Pentru cei cu pielea sensibila se recomanda un aparat de ras demontabil care asigura o curatare profunda dupa fiecare utilizare.

10. Pomada

Pentru frizurile clasice si bine definite se recomanda utilizarea pomezii pentru par. O pomada buna trebuie sa fie aplicabila in cantitati mici. De asemenea, o pomada de calitate trebuie sa se indeparteze usor la dus dupa o zi de folosire.

Lasă un comentariu