5 Produse Pentru Par Care Nu Trebuie Sa Iti Lipseasca

Parul este o podoaba pentru orice femeie. El trebuie sa fie ingrijit si produsele folosite este bine sa fie de calitate. Fiecare persoana are rutina sa de ingrijire, insa sunt anumite produse care nu pot sa lipseasca. Iata mai jos 5 dintre acestea, care sunt importante pentru a avea un par frumos si stralucitor, sanatos:

  1. Sampon

Sampon Moroccanoil Reparator Hidratant

Samponul este primul produs la care gandeste oricine atunci cand este vorba despre par. In functie de tipul de par, samponul este adaptat. Nevoile firului de par sunt diferite si sampoanele vin in intampinarea acestora, cu ingrediente care sa sustina un grad inalt de rezistenta si sanatate. Pentru parul gras, parul subtire, cel deteriorat sau uscat, exista sampoane realizate special. Un exemplu poate sa fie Samponul Moroccanoil Reparator Hidratant 1000 ml, care este dedicat parului deteriorat din cauza vopsirii. Acest tip de par are nevoie de hidratare si de hranire. Samponul imbogatit cu ulei de argan si cheratina reconstructiva isi indeplineste cu succes directia de ingrijire.

  1. Balsam pentru par

Conditioner Moroccanoil Curl Enhancing

Balsamul este un alt produs de ingrijire a parului care nu lipseste niciodata din rutina de ingrijire. El este important pentru ca hraneste in profunzime, aduce stralucire firului de par si il „imbraca” in ingrediente care sa fie benefice. In functie de tipul de par exista mai multe feluri de ingrijire. Un exemplu poate sa fie Balsamul Moroccanoil Curl Enhancing pentru definirea buclelor, 1000ML. Acest balsam este potrivit pentru parul ondulat, care are nevoie de asezare a carliontilor. El defineste buclele si le calmeaza. Dupa utilizarea lui, parul arata impecabil. De asemenea el restabileste elasticitatea parului prin uleiul de argan hidratant.

  1. Masca pentru par

Masca de par nuantatoare Moroccanoil Rose Gold

Mastile de par sunt perfecte pentru a indeparta anumite efecte neplacute ale mediului asupra firului de par. Ele sunt folosite si pentru a aduce un plus de prospetime, de culoare, de stralucire. Mastile sunt construite din ingrediente de calitate, care hranesc parul in profunzime. Un exemplu de masca de par speciala este Masca de par nuantatoare Moroccanoil Rose Gold, 200 ML. Ea reuseste sa aduca o usoara stralucire in nuanta rose gold, depunand pigmenti pe suprafata firului de par. Sanatatea parului este mult imbunatatita cu ajutorul acestei masti.

  1. Spuma pentru volum

Spuma Kevin Murphy Body Builder pentru volum

Produsele pentru coafarea parului sunt importante pentru folosirea zilnica, saptamanala sau pentru ocaziile speciale, cand parul trebuie sa arate impecabil. Ele sunt de mai multe tipuri, insa spuma de par pentru volum este una dintre cele mai cerute si utilizate. Spuma pentru volum ajuta parul sa aiba acea aparenta plina, densa, care incadreaza frumos fata. Este potrivita pentru parul scurt sau mediu si lung. Ea ajuta in crearea unei imagini frumoase. Un exemplu in acest sens poate sa fie Spuma Kevin Murphy Body Builder pentru Volum, 400 ML. Ea ofera parului un mod de a arata sustinut, cu un „corp puternic”. Sustinerea este flexibila si nici nu incarca parul.

  1. Ulei pentru par

Ulei de par Joico Blonde Life Brilliant Glow Oil

Hranirea parului este importanta. Oricine isi doreste un par stralucitor, sanatos, ca in reviste. Uleiul de par aduce instantaneu stralucirea si delicatetea care sunt dorite. Firul de par arata bine, fiind sustinut de ingredientele uleiului. Parul blond decolorat poate sa sufere multe transformari de-a lungul timpului. Se stie ca sunt anumite produse care il pot deteriora. Uleiul de par Joico Brilliant Glow Oil 100 ML il hraneste, il trateaza si ii restabileste stralucirea.

Pentru a beneficia de toate aceste produse puteti intra pe site-ul Beauty Longe. Aici veti putea descoperi o gama larga de produse de acest tip, care ingrijesc parul si ii redau sanatatea. Pentru mai multe detalii, puteti accesa link-ul urmator: www.beauty-lounge.ro.

Lasă un comentariu