6 motive sa apelezi la o agentie de amanet auto cand ai nevoie de bani

amanet auto

O agentie de amanet auto este o organizatie care emite bani ca imprumut folosind ca garantie automobilul.

Serviciile agentiilor de amanet masini sunt de obicei apelate in cazurile in care sunt necesari bani urgent. Trebuie sa platesti o suma mare deodata pentru un anumit produs, sunt necesare fonduri pentru tratament sau s-a produs o situatie neprevazuta, iar salariul este inca departe – exista multe cazuri cand un amanet poate ajuta prin acordarea unui imprumut in regim rapid si sigur.

Cum decurge o procedura de amanet auto

Procedura pentru inregistrarea unei tranzactii intr-un amanet auto Bucuresti este uimitor de simpla. Pentru a semna un contract, trebuie sa vii la birou cu toate actele necesare (talonul si cartea de identitate a automobilului, certificat fiscal de informare si alte acte dupa caz). Un evaluator dintr-o casa de amanet va inspecta masina, va verifica starea acesteia si va numi suma imprumutului. Astfel, poti pune mana pe bani in maxim 30 de minute!

In plus, multe case de amanet auto ofera posibilitatea de a aplica online pentru un imprumut. Acolo trebuie sa indici contactele tale, marca masinii si anul lansarii acesteia. Acest lucru accelereaza considerabil examinarea cererii, iar proprietarul masinii poate colecta banii aproape imediat, deoarece semneaza documentele rapid, fara amai negocia.

In acest caz, masina ramane la locul de amanet pana cand proprietarul returneaza suma totala inapoi plus comisionul calculat.

Un imprumut auto are multe avantaje:

  • pachet minim de documente

Vei avea nevoie de talonul si cartea de identitate a automobilului, certificat fiscal de informare si alte acte dupa caz;

  • lipsa declaratiei de venit

Nu este nevoie sa soliciti un document la locul de munca, precum si sa furnizezi informatii privind istoricul tau creditar;

  • posibilitatea de a obtine bani pentru persoanele cu istoric de credit slab

Casa de amanet nu este interesata de tranzactiile tale anterioare, masina actioneaza ca o garantie;

  • capacitatea de a obtine mai multe imprumuturi pentru diferite vehicule simultan
  • conditii flexibile ale contractului

De regula, casele de amanet nu penalizeaza rambursarea anticipata a imprumutului si il pot prelungi daca este necesar;

  • toate cheltuielile pentru evaluarea starii vehiculului sunt acoperite de organizatie

O alta diferenta semnificativa este eficienta. Intr-o casa de amanet auto, vor trece maximum cateva ore intre depunerea unei cereri si primirea banilor. In cazul bancii, cazul este intarziat cu cel putin cateva zile. Nu este atat de important cand poti astepta, dar este foarte incomod daca sunt necesare fonduri urgente.

Lasă un comentariu