Alege tonul de apel potrivit pentru tine

Inca de cand au aparut primele telefoane, pasionatii de muzica au pus foarte mare accent pe modul in care acest dispozitiv de comunicare suna. Optiunea de alegere a tonurilor de apel obisnuiau sa fie limitate. Uneori si chiar monotona in cazul unor modele dar toate acestea sunt simple amintiri.

Odata cu aparitia smartphon-urilor optiunea de alegere a tonului de apel a intrecut orice limite ale imaginatiei. Ele ofera utilizatorilor posibilitatea de a isi arata personalitatea si starea de spirit prin ringtonuri personalizate in functie de gustul fiecaruia. Melodiile si hiturile din topuri nationale si internationale in format wav sau mp3 se dovedesc a fi ideale pentru cei ce doresc ca mobilul lor sa sune diferit fata de setarile din fabrica.

Se crede ca muzica pe care o persoana o asculta ii caracterizeaza in mare parte anumite trasaturi de comportament, iar din acest motiv alegerea modului in care suna telefonul poate deveni relativ dificila.

Foarte multi tineri si chiar persoane mai in varsta cauta sa isi personalizeze cat mai mult dispozitivul fara de care nu ies din case. Dispozitiv pe care in permanenta il tin aproape. Iar asta pentru ca doresc sa iasa in evidenta si sa se exprime in mod indirect prin alegerile facute in materie de ton de apel.

Descarca tonuri de apel gratis in functie de starea ta de spirit

Poti face download gratuit pentru melodiile preferate pentru Android sau Iphone. Poti schimba modul in care iti suna telefonul, personalizandu-l cu piesa preferata. Poti chiar schimba fiecare ton de apel in parte pentru a sti cine te suna fara a trebui sa te uiti macar la ecranul mobilului.

Pe site-urile (click aici) care ofera sonerii de apel pentru descarcare ai la dispozitie sute de melodii vechi sau noi. Ele catalogate in functie de genul pe care il indragesti sau pur si simplu sortate in ordine alfabetica.

Uita de orele lungi petrecute in fata calculatorului incercand sa gasesti melodia preferata in formatul care iti trebuie pentru a o folosi ca ton de apel. Poti folosi site-uri speciale pentru a iti schimba tonul de apel in mai putin de un minut.

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.