Cum ma pot angaja in Germania?

Locurile de munca sunt din toate domeniile predominand joburile in domeniul Gastro-Hotelier si Sanatate mai exact: bucatar, ospatar, barman, personal curatenie in hotel, ajutor bucatar, medic, asistent medical, infirmier, ingrijitor batrani, sofer in Germania.

In functie de domeniu sau angajator cerintele difera de la un post la altul de la un angajator la altul si de la un oras la altul chiar daca posturile sunt similare. Conditiile sunt impuse de angajatori.

Cine ofera aceste locuri de munca in Germania?MedialJob este reprezentatul a peste 100 de angajatori din Germania si recruteaza in numele lor personal calificat si necalificat. Contractele de munca se semneaza direct cu angajatorul fara intermediari.Pentru recrutare sau angajare nu se percep comisioane sau taxe de mediere, fiind oferit si un suport de integrare gratuit.Pe langa recrutare, MedialJob scolarizeaza personal in domeniul gastro-hotelier si ofera cursuri de germana pentru asistentii medicali, toate acestea fiind subventionate in totalitate.Cum aplic pentru un loc de munca in Germania?In functie de angajator si locul de munca dorit cerintele sunt de limba germana minim A1 si experienta sau calificare in domeniu. Pentru un asistent medical in Germania este obligatorie limba germana minim A2 si diploma de asistent medical generalist pentru a lucra in centrele de ingrijire. La locuri de munca in spitalele din Germania sau clinicile private este necesara recunoasterea profesionala si limba germana scris, vorbit, ascultat si inteles la nivel B2 cu certificare lingvistica.Recrutarea personalului se face pe baza de CV si interview si dovada diplomelor de studii. Reprezinta un mare avantaj experienta avuta in Austria, Elvetia, sau Germania.Persoanele care nu se descurca cu crearea unui CV pot fi indrumate de un operator in aceasta problema.Nu se vor lua in considerare CV-urile incomplete sau care nu contin informatii de contact valide.

Contractele de munca

Contractul de munca se pot face pe termen limitat de sezon sau nelimitat. Toate contractele de munca au o perioada de 3 luni de proba dupa care se semneaza pe termen nelimitat.Angajatorul va pune la dispozitie in functie de datele dumneavoastra contractuale inscrierea in spatiu locativ la dansul avand camere pe care le pune la dispozitie personalului, iar dumneavoastra figurati cu adresa de acolo sau va faciliteaza inchirierea pe piata imobiliara din apropierea locatiei cu adresa din acel spatiu locativ.Toate informatiile despre angajare, salarizare, cazare, locuri de munca in Germania puteti gasi pe websiteul MedialJob sau pagina de Facebook.

Lasă un comentariu