XBody: Ce alternative revolutionare de bodybuilding starnesc tot mai multa curiozitate

Daca in trecut tehnologia nu promitea mare lucru, iar geometria corporala autentica putea fi obtinuta doar in sala de fitness sau pe stadionul de atletism, acum exista alternative la tot pasul pentru barbatii care vor sa aibe un aspect de invidiat, dar si o dimensiune semnificativa la nivelul bicepsului.

De cele mai multe ori, pentru a progresa si a avansa in plan muscular, este nevoie sa apelam la kilograme mai multe in greutati, dar acest lucru este direct proportional deseori si cu febra musculara, sau accidentarea incheieturilor sau dupa caz a articulatiilor.

De ce sa nu dispara toate aceste ganduri, aplicand pentru antrenamente diferite, care aduc in discutie si alte multiple avantaje pentru barbatii care tin la silueta lor?

XBody, modalitatea de promovare corecta a propriului corp

Daca vrei  sa castigi timp si sa aplici pentru o serie de antrenamente cu totul si cu totul unice, facute in compania unor traineri specializati care nu cer tarife suplimentare, atunci ai ocazia sa faci acest lucru in capitala fara nici cea mai mica ezitare, indiferent din ce punct de vedere privim problema! Te asteptam cu drag la sala noastra pentru a-ti incepe antrenamentele!

Stiai ca in doar 2 sedinte a cate 20 de minute pe saptamana poti arde o sumedenie de calorii, iar cantarul va arata valori ireale in scurt timp?

antrenament XBody

Daca nu te-ai convins inca de noutatea unui aparat medical ce functioneaza prin stimulare electrica, atunci noi venim si iti spunem ca antrenarea cu el presupune de altfel si intarirea sistemului imunitar, si scaderea riscului de a fi predispusi la o anumita boala precum cancerul, tot mai des cunoscuta in randul romanilor.

Daca un tricou ar sta pe noi  intr-un mod inedit, scotandu-ne in evidenta zona abdominala sau cea a bratelor?

Cum ar fi daca ne-am achizitiona niste blugi skinny fit, iar picioarele noastre ar avea un aspect de invidiat, care ar creea o geometrie perfecta?

Toate aceste raspunsuri se afla in salile de antrenament XBody, acolo unde tarifele tind sa devina deliciile tuturor clientilor care aplica pentru aceste antrenamente in dauna salilor de fitness clasice!

Daca la o sala de fitness oarecare trebuie sa revenim de cel putin 3-5 ori pe saptamana, la un antrenament cu noi este nevoie sa reveniti doar de 2 ori pe saptamana timp de 40 minute (2 sedinte de 20 de minute), lucru care v-ar ajuta sa va finalizati si restul treburilor cotidiene intr-o maniera facila!

Rezultate

Stiai ca durerea de la nivelul umerilor sau a spatelui poate fi redusa considerabil daca va antrenati constant cu un asemenea aparat care propune contractia muschilor?

Foarte multe facilitati va ofera tehnologia de ultima generatie pentru omul de rand, iar daca doriti sa aveti un aspect de invidiat, nu trebuie decat sa dati oportunitatea acesteia sa va intampine toate dorintele pentru a le concretiza!

Daca nu v-ati convins de utilitatea unui asemenea antrenament va invitam sa luati parte la diferite clipuri video si tutoriale,  acolo unde oameni de toate varstele si cu diferite profile medicale sau fitness au venit si ne-au cerut ajutorul, iar noi le-am oferit rezultate remarcabile intr-o perioada scurta de timp!

Lasă un comentariu