Aplica led, un corp de iluminat versatil

Sa folosesti o aplica led este mai rapid si util mod de iluminare punctuala datorita usurintei cu care se poate monta atat pe suprafete orizontale, cat si pe cele verticale. Aplica led este prin constructie un produs versatil, cu putere foarte buna de iluminare in zona in care este montata si simultan imprima un view modern majoritatii variantelor de design interior.

Cele mai potrivite locuri in care vei putea monta aplica led sunt cele din zona bucatariei, in special in zona blatului de lucru, avand drept suport de instalare dulapurile suspendate. Fie ca vei alege aplica led de forma rotunda sau aplica led cu forma patrat sau dreptunghiular, efectul iluminarii locale va fi foarte bun.

Cum nu doar cantitatea de lumina produsa de o aplica led te intereseaza ci si temperatura de culoare a luminii lasate in incapere, poti sa alegi produse al caror flux luminos se incadreaza in categoria de alb cald, alb rece sau alb neutru. Plecand de la un consum de 8W si o productie de aproape 500 de lumeni si ajungand pana la un consum de 14W si un consum de 650 de lumeni, oricare model de aplica led vei alege va fi foarte economic in comparatie cu oricare alta metoda de iluminare artificiala.

In gama de produse tip aplica led vei regasi si produse care sunt special concepute pentru a fi instalate in plan vertical, pe perete, care au rol de ghidare prin lumina pe care o produc. Este vorba despre o aplica led care extinde confortul oricarei locuinte si se monteaza in special in holurile dintre incaperi, dar si in spatiul de intrare al casei sau apartamentului.

De regula aceste corpuri de iluminat sunt concepute intr-o singura nuanta de culoare, insa le vei putea gasi si in doua culori, alb si negru. In plus pentru a amplifica si mai mult economia de energie electrica este disponibila si aplica led cu senzor de miscare care va functiona doar atunci cand in preajma sa exista o deplasare la un anumit nivel de inaltime. Indiferent de modelul pe care il vei alege o aplica led va deveni cel mai util corp de iluminat al casei.

Daca te afli in plin proces de reamenajare si inca nu ai decis care va fi stilul pe care il vei adopta in privinta iluminarii artificiale, aloca putin timp si fa o trecere in revista a noilor produse din gama de corpuri de iluminat prezentate in magazinul de specialitate care pot contribui decisiv la confortul locuintei tale.

Lasă un comentariu