Cum aplicam fondul de ten? Invata sa aplici!

Stim cu totii ca un fond de ten bun este unul dintre cele mai importante accesorii de make up care nu trebuie sa lipseasca din trusa unei femei. Acesta ajuta la acoperirea imperfectiunilor cu usurinta, oferindu-ne un mic „boost”, incredere in sine.

Machiaj profesional Paese

Machiaj profesional Paese - Aplicare fond ten

Exista zeci de articole care ne prezinta fel si fel de moduri in care putem sa aplicam fondul, iar in acest articol, eu va voi prezenta toate modurile in care putem sa obtinem un ten perfect, exact cum vedem la televizor, la vedetele noastre preferate.

Nu trebuie sa fiti profesioniste pentru a obtine acest look, trebuie doar sa urmati cativa pasi care va vor ajuta cu siguranta dar si sa utilizati produse pentru machiaj profesional de la Paese Romania, cel putin eu asta folosesc si recomand la randul meu.

De ce nu rezista fondul de ten pe fata

De ce nu rezista fondul de ten pe fata

Indiferent de metoda de aplicare pe care o folositi, este necesara utilizarea unui primer, o baza pentru machiaj.

Aceasta ajuta la fixarea machiajului si ofera o rezistenta sporita pe parcursul intregii zile. Chiar daca nu obisnuiti sa utilizati acest produs, trebuie sa acordati o atentie sporita acestuia. Veti observa o diferenta intre utilizarea fondului impreuna cu primerul si utilizarea doar a fondului de ten.

In fine, astazi invatam metodele corecte in care trebuie aplicat. Foarte multe dintre noi folosim degetele pentru a intinde acest produs pe toata suprafata fetei. Desi nu este cea mai recomandata metoda, multe dintre noi o practica.

Care este modul corect in care realizam acest proces?

Pune o cantitate mica de produs pe mana, apoi foloseste-l pentru a puncta fiecare zona a fetei. Incepeti cu zona T si continuati catre exterior. Aplicati pe zone mici pentru a intinde fondul. Nu uitati sa folositi produsul si sub barbie si blenduiti bine.

Pensula pentru fondul de ten

Pensula pentru fondul de ten

O alta metoda foarte populara printre make-up artisti este folosirea unei pensule. Aceasta metoda este foarte buna deoarece nu ne mai murdarim pe maini si nu ne mai chinuim dupa 10 minute sa ne curatam.

Aplicarea fondului se face incepand cu centrul fetei si continuand catre exterior. Incepeti de la zona nasului, de sub ochi si terminati aplicarea spre exteriorul obrajilor.

Miscarile folosite sunt de sus in jos, pentru a preveni umplerea porilor cu produs, evitandu-se astfel si ridicarea pufului de pe fata.

Dupa ce terminati aplicarea fondului, verificati daca au ramas in urma semne de la aplicarea acestui produs. Daca observati vreo urma, folositi capatul curat al pensulei de make-up si blenduiti cu grija.

Burete de intins fond de ten

Burete de intins fondul de ten

O a treia metoda este una nou intrata pe piata, in domeniul machiajului. Este vorba despre folosirea unui burete special in forma de triunghi sau oval. Acesta ofera o acoperire uniforma si se adapteaza fiecarui colt al fetei.

De asemenea, poate fi spalat si refolosit. Buretele pentru machiaj se foloseste utilizand tamponari usoare pe toata suprafata fetei.

In final, m-am gandit sa va ofer recomandarile mele. Am ales cele mai bune trei produse pentru fiecare ten (sensibil, uscat si gras):

  1. Fond cu efect de lunga durata
  2. Fond sebum control
  3. Fond cu multivitamine

Lasă un comentariu