Bancurile deocheate. Cand sa le spui ?

Zi de zi suntem tot mai stresati si tot mai abatuti. Se pare ca multi dintre noi au uitat sa zambeasca si sa se bucure de lucrurile simple dar frumoase din jurul lor. Este vital sa stim cum sa ne traim viata, asadar cel mai bine ar fi, ca macar o data pe saptamana sa iesim din intimitatea noastra si sa ne distram cu toti prietenii.

Este foarte important sa ne relaxam, sa ne detasam si sa uitam de probleme iar cea mai simpla metoda pentru a face asta este bineinteles, o petrecere sau o iesire in oras. De ce sa nu mergeti la o petrecere? Uitati de griji si de probleme cel putin pentru o seara si mergeti la una dintre petrecerile pe care le organizeaza un prieten, sau de ce nu organizati chiar dumneavoastra una. Veti vedea cat de bine veti reusi sa socializati si sa comunicati!

Deasemenea, este foarte bine ca la respectiva petrecere sa nu fie numai dans, mancare si bautura. Pentru a iesi din rutina ati putea sa va apropiati mai mult de cei dragi, spunand bancuri. Bancurile sunt pe placul oricui, deci un astfel de moment nu poate fi decat unul de nota 10.

Bineinteles ca la o petrecere voia buna conduce, asadar in fiecare moment invitatii trebuie sa se simta bine, sa se distreze. Totusi, distractia la o petrecere nu inseamna numai dansul ci si momentele amuzante, momentele in care toate persoanele rad cot la cot. Atunci cand vorbim despre momente amuzante trebuie sa vorbim  cu siguranta si despre bancuri deoarece toate persoanele adora bancurile. De la cele mai cuminti, pana la cele mai deocheate, bancurile sunt foarte bine primite in orice situatie.

Pentru distractie garantata nu pot lipsi nici cele mai noi bancuri cu blonde sau bancurile cu Ion si Maria, deja cunoscute pentru umorul pur romanesc.

Daca vreti sa aveti astfel de momente la petrecerea dumneavoastra, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa vedeti care este cel mai carismatic dintre invitati si sa il rugati sa pregateasca un astfel de numar. Bineinteles ca nu se vor spune numai bancuri seci, sau bancuri pe care toata lumea le cunoaste, ci si bancuri deocheate. Bancurile deocheate sunt recomandate in special daca media de varsta depaseste 18 ani pentru a nu rusina persoane pudice care nu s-ar simti in largul lor la auzul acestor bancuri.

Pentru celelalte persoane insa, rasul cu hohote e garantat chiar si la bancurile foarte deocheate.

Inafara de persoana care va lua initiativa si ceilalti vor putea sa se afirme si sa spuna un banc pe care l-au auzit de curand. Se va crea o atmosfera foarte frumoasa, unita, in care toata lumea se va simti bine si se va detasa de griji si de probleme.

Daca vreti sa atrageti cat mai tare atentia, alegeti sa spuneti numai bancuri noi, bancuri care nu sunt stiute de toata lumea. Deasemenea, pentru un plus de amuzament, daca aveti destul curaj si nu sunteti o fire emotive, spuneti bancuri deocheate si vedeti cum se va implica si mai multa lume.  Bancurile deocheate sunt de departe cele mai amuzante, asadar nu trebuie sa va sfiiti.

Din lista de bancuri de spus la o petrecere pot face parte si bancurile cu Bula, bancurile seci, bancurile cu  politicieni sau politisti.

O colectie de bancuri deocheate tari veti gasi aici.

Forum & Pareri

Adresa ta de email nu va fi publicată.