Alegeti un bec vintage pentru iluminare retro

Un bec vintage poate fi baza unui concept in iluminarea retro, iar lumina pe care o ofera va deschide un set de solutii despre care inca nu ati stiut ca exista. Oportunitatea pe care o propun producatorii de bec vintage merita actualmente exploatata, conducand astfel proiectele de renovare sau deschidere a unui local pentru public spre o noua perspectiva.

Refacerea unei ambiante ce este utilizata pentru primirea oaspetilor intr-un spatiu destinat intalnirilor publice, fie ca este o cafenea, un restaurant, un bar sau un pub in general, poate deveni un real succes daca se merge pe ideea unei atmosfere in stil retro.

Iluminarea este parte indisolubila in conceptul amenajarii si de ea depinde in mare masura atractia pe care o vor avea clientii care accepta sau nu sa calce dincolo de pragul intrarii. Lumina calda oferita de un bec vintage creaza cel putin curiozitate si in plus este foarte bine primita de genul de persoane care prefera o seara linistita, o muzica in acelasi ton si cat mai putina stridenta.

Exact aceste beneficii sunt oferite pe loc atunci cand se va pune in functiune in fiecare colt al camerei cate un bec vintage.

Acest bec vintage poate avea forme diferite, atat pentru marimea globului ce adaposteste filamentul incandescent, dar si pentru filamentul in sine care este o mica opera de arta. Producatorii au descifrat dorinta utilizatorilor si s-au bazat atunci cand au conceput mai multe modele de bec vintage pe atractia vizuala ce o are o astfel de sursa de iluminat.

Montare bec vintage

Abordarea montarii pentru bec vintage este simpla pentru ca in mod natural acest produs este destinat nu doar pentru iluminarea decorativa ci si pentru a fi privit in momentele in care nu este alimentat la tensiune electrica. Prin urmare trebuie exploatata inclusiv imaginea unui bec vintage, drept pentru care se poate folosi pentru instalare un simplu cablu textil si dulia necesara montarii acestui bec vintage.

Amplasarea mai multor astfel de becuri vintage in locuri bine alese in tot perimetrul localului va face ca iluminarea sa fie echilibrata si toti clientii sa fie multumiti de starea de bine pe care o vor resimiti atunci cand sunt in proximitatea unui bec vintage.

Daca tintiti spre un proiect de amploare, atunci priviti oferta de corpuri de iluminat vintage din care puteti alege aplice, plafoniere, lustre sau lampadare vintage. Invevitabil veti monta cel putin un bec vintage la fiecare dintre acestea, moment in care puteti spune ca ati avut inspiratie cand ati decis sa adoptati stilul retro in iluminarea comerciala.

Lasă un comentariu