Alege Becuri LED Philips

In ziua de azi, chiar si piata becurilor este invadata de branduri mai mult sau mai putin cunoscute. In aceasta situatie, cum putem noi, ca simpli cumparatori, sa ne ferim de investitiile proaste, care pot aduce o pierdere mai mare pe termen lung. Solutia este foarte simpla. Alegand becuri led Philips.

O alegere care desi poate parea costisitoare la prima vedere, s-ar putea ca in timp sa ne aduca o multitudine de beneficii.

Avantajele becurilor Philips

De ce sa riscam sa alegem becuri led avand o calitate neconfirmata, cand putem fi siguri de garantia unui brand puternic, precum Philips? Mai ales acum, cand putem cumpara becuri led Philips la preturi foarte competitive. Avantajele sunt nenumarate.

In primul rand, avem siguranta calitatii, datorita numelui si traditiei. In al doilea rand, putem fi convinsi de corectitudinea informatiilor scrise pe eticheta.

Daca in cazul unor branduri putin cunoscute, sau chiar acele becuri in cutii generice, pot aparea destul de des greseli cu privire la diferetele informatii, atunci cand achizitionam un bec led Philips posibilitatea aceasta este exclusa.

Nu in ultimul rand, avem siguranta ca vom economisi intr-adevar. Cand cumparam, sa zicem, becuri led obisnuite, putem avea in unele situatii surpriza ca se defecteaza in foarte scurt timp.

Pana aici nimic neobisnuit, chiar si becurile led se pot defecta. Dar de aici este posibil ca lucrurile sa se complice.

Nu o data s-a intamplat ca vanzatorii sa refuse sa schimbe becurile led defecte, din varii motive. Iar noi nu ii putem reclama acest fapt producatorului, pentru ca de multe ori nici nu stim cine este acesta.

In situatia unui bec led Philips defect, situatia se schimba radical. Putem conta in orice moment pe sprijinul Philips Romania in asemenea situatie.

Calitate sau pret mic?

Concluzia este foarta simpla. Nu inseamna ca atunci cand achizitionam becuri led de la alti producatori in afara de Philips ne expunem unor riscuri uriase. Nici vorba.

Textul este un semnal de alarma cu privire la afluxul de braduri pe piata romaneasca, care folosesc oportunintatea create de avantul ledurilor.

Dar acestia nu joaca intotdeauna corect, sacrificand calitatea in favoarea pretului. Si de aici pot incepe o sumedenie de probleme.

Asadar, trebuie sa alegem cu grija de unde ne facem cumparaturile in materie de becuri led. Si, mai ales, trebuie sa fim foarte exigenti din punct de vedere legal. Un importator nesanctionat va continua sa aiba aceasi atitutinde si sa introduca pe piata produse de aceasi calitate indoielnica.

Lasă un comentariu