Becurile led – varianta eficienta a viitorului

Becurile economice au fost in ultimii ani cele mai utilizat. De asemenea, varianta economica care emana lumina rece si neplacuta ochiului, va fi acum interzisa la nivel european.

In urmatoarea perioada acestea vor fi inlocuite cu becurile led ce folosesc noua tehnologie eficienta, tehnologie care vine cu foarte multe avantaje in comparatie cu cea veche din mai multe puncte de vedere.

Consum redus

Consumul mult mai redus este principalul avantaj pe care il ofera becurile led, dar nu este singurul avantaj.

Pe langa faptul ca au un consum mult mai redus de curent electric, becurile led ofera trei variante de lumina. De asemenea, lumina emisa este mult mai puternica in comparatie cu cea oferita varianta economica.

Trebuie mentionat si faptul ca becurile led nu contin nicio urma de substante nociva, cum ar fi mercurul, fiind mult mai prietenoase cu oamenii, dar si cu mediul inconjurator.

Durata de viata

Becurile led au o durata de viata mult mai mare in comparatie fata de cele economice.

Pe scurt, acestea pot fi folosite de doua ori mai mult timp.

Rezistenta la socuri si vibratii este un alt avantaj important, deoarece acestea nu au filament precum celelalte becuri folosite.

Trebuie spus ca nu emana deloc caldura, deci implicit nu incalzesc instalatia electrica si nici nu atrag insecte, aspect cele le face sa fie foarte eficient folosite in exterior fara probleme pe timp de vara.

Lumina mai puternica si mai naturala

becuri led

Lumina emisa este mult mai puternica si mult mai apropiata de lumina naturala, aspect care este de ajutor pentru ochiul uman.

Este clar ca analizand foarte bine toate aceste avantaje, dar si altele, pe care le ofera aceste noi sisteme de iluminat, putem spune ca becurile led se vor regasi din ce in ce mai mult in casele oamenilor inlocuindu-le cu succes pe cele economice.

Investitia este una extraordinara de buna chiar daca pretul este un pic mai ridicat comparativ cu cel al celor economice, pe termen lung se va demonstra ca alegerea a fost una extrem de eficienta.

Vrei becuri led ieftine si de calitate? Vino la Led Concept!

Magazinul online de iluminat pe baza de tehnologie cu led, ofera becuri led la pret de producator.

La Led-Concept vei gasi o varietate de produse la cele mai bune preturi. In plus, toate produsele vin insotite de certificate de garantie si de conformitate. Mai multe informatii le poti gasi in showroom, la adresa Prelungirea Ghencea, nr. 2, Bucuresti sau la telefonul 0734 635 073.

Lasă un comentariu