Beneficiaza de pana la 2.000 de lei cu un credit nebancar de la SmileCredit

credit nebancar

Cand nevoia de bani devine tot mai apasatoare, solutia care este cea mai potrivita si rapida ramane aplicarea pentru un credit nebancar de 2.000 de lei de la SmileCredit. Intri in posesia banilor rapid si usor, fara a fi nevoie sa treci printr-un proces de acceptare complicat si cu prea multe conditii. Aceasta posibilitate este valabila pentru majoritatea persoanelor care sunt in cautarea unor optiuni favorabile si flexibile de care sa beneficieze imediat.

Tot ce trebuie sa stii despre un credit nebancar de la SmileCredit

Serviciile de creditare SmileCredit se diferentiaza cu mult de orice alta forma de finantare clasica, beneficiile fiind multiple si aplicabile pentru fiecare client in parte.

Este usor de accesat

In primul rand, procesul birocratic este simplificat pe cat posibil. Astfel, oricine are la un moment dat nevoie de o sursa suplimentara de bani poate aplica pentru obtinerea unui credit nebancar. Singurele conditii pe care institutia le impune pentru a acorda sumele solicitate este ca persoana in cauza sa aiba peste 18 ani si sa poata dovedi faptul ca are un venit stabil. Suplimentar, este nevoie sa detina un card de credit valid pe care sa poata incasa banii, odata ce cererea este acceptata.

Aplici din confortul propriei case

Tehnologia este exploatata la maxim si in domeniul financiar. La SmileCredit, poti aplica si intra in posesia banilor de acasa, fara a fi nevoie sa faceti drumuri multiple si sa stati la cozi interminabile la ghiseu. Cu doar cateva click-uri ati realizat contractul si il putem semna de ambele parti, odata ce solicitarea a fost aprobata.

Banii iti sunt virati rapid

Pentru ca ne dorim sa eficientizam pe cat posibil fiecare serviciu pe care il punem la dispozitia clientilor nostri, acum exista posibilitatea de a va vira banii chiar in ziua aplicarii, daca solicitarea este trimisa in primele ore din program. Daca nu, cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare va veti putea bucura de suma solicitata.

SmileCredit iti respecta intimitatea

In opozitie fata de imprumuturile clasice, la SmileCredit nu conditionam oferirea creditului in functie de scopul in care intentionati sa utilizati suma dorita. Indiferent de nevoia pe care o aveti, va asiguram ca aceasta nu va influenta cu nimic decizia noastra. Ba mai mult, nu solicitam detalii de aceasta natura in momentul in care semnam contractul; singurele conditii de departajare fiind cele expuse anterior.

Dobanda fixa si niciun comision ascuns

Inca din momentul in care redactati solicitarea de obtinere a creditului veti fi informat cu privire la conditiile imprumutului. Cu alte cuvinte, veti putea alege ce suma doriti, intre 200 si 2.000 de lei si in ce perioada va angajati sa o returnati; aceasta putandu-se prelungi pana la maximum 24 de luni. In functie de aceste aspecte, plus dobanda fixa de 1,1% zi, se va calcula suma totala pe care o veti inapoia pana la finalizarea contractului, fara posibilitatea ca aceasta sa se modifice pe parcurs.

Flexibilitatea si increderea sunt principii de baza dupa care ne ghidam

Suntem constienti de faptul ca nu detinem controlul deplin asupra vietilor noastre si situatiile neprevazute pot aparea oricand. De aceea, oferim fiecarui client sa prelungeasca perioada scadenta, cu conditia ca pentru fiecare zi de intarziere sa se aplice o restanta. Aceasta va fi echivalenta cu dobanda setata initial, si anume, 1,1% din suma totala.

La SmileCredit ne concentram sa punem bazele unor relatii de incredere si intelegere, pentru a va putea raporta la noi ca un punct de sprijin si nu ca la o institutie financiara traditionala.

Lasă un comentariu