Cat de mult conteaza decorul la o nunta?

Poate fi succesul sau esecul unei nunti! Pe langa influenta la nivel psihologic, decorul nuntii tale vorbeste despre tine.

Uneori nu se da importanta decorului, se merge pe clasicul aranjament floral care este cel mai la indemana in acel sezon. Combinatia de culori sau stiluri nu prea este bagata in seama.

Daca inainte cel mai mult conta aranjamentele florale, astazi se acorda o atentie sporita si altor elemente ca lumini ambientale, fata de masa, husa scaune, decoruri special create in cadrul locatiei de nunta.

Cel mai usor mod de a alege un decor, care sa fie si armonios, este sa alegi o tematica. Fie ca este vintage, marea, calatoriile sau mai generale ca iubirea, copilaria etc, tematica te va ajuta sa imbini elemente care transmit acelasi lucru. Tematica va lega atat de multe elemente ale unei nunti cum ar fi mancarea, decorul, florile, bauturile etc.

Daca ai ca tematica „calatoriile” atunci poti decora cu globuri pamantesti, poti numerota mesele ca tari. Muzica poate trece pe parcursul serii prin diferite genuri specifice diferitelor colturi ale lumii.

Tortul poate fi sub forma globului pamantesc cu voi doi si o valiza. Candy bar-ul e plin de prajituri care de care mai specifice diferitelor culturi etc. Poti amenaja un loc special in care sa expui fotografii cu voi doi si calatoriile voastre.

Chiar si zona de poze poate fi personalizata cu geamantane, masti de aviator sau destinatii exotice. Inclusiv marturiile pot fi facute pe aceasta tema. Ai extrem de multe variante care per total vor forma un cadru minunat care va vorbi de la sine despre voi doi si ceea ce va caracterizeaza.

Fiecare anotimp ofera o varietate de flori din care poti alege, insa nu e obligatoriu sa te limitezi la ceea ce ofera acel anotimp. Decorul nu inseamna doar flori. Poti completa decorul cu atat de multe accesorii.

Rosu creeaza apetit, rozul e jucaus, albastru e relaxant! Culorile transmit stari,asa ca ar trebui sa fii foarte atenta la culorile pe care le alegi si la ceea ce transmit.

Decorul de nunta nu trebuie sa fie si unul costisitor.

Astazi ai atat de multe optiuni de a decora, chiar si in jurul tau. Poti cere ajutorul celor dragi de a pune la punct un decor care sa fie personalizat.

Pentru mai multe recomandari pentru o nunta de vis, te invitam sa vizitezi locatiaperfecta.ro! Avem o sectiune special dedicata pentru cei care cauta sfaturi despre cum sa gasesti locatia de nunta, cum sa alegi decorul si multe altele.

Lasă un comentariu