Cauți un look nou? Începe cu o coafură fresh

cauti un look nou

Produse Profesionale pentru Par. Găsește produse profesionale, 100% originale, pentru îngrijirea părului.

 

Nu uita nicio clipă – schimbarea coafurii este de departe cel mai simplu mod de a-ți reîmprospăta aspectul. Însă de unde să alegi? Ce ar trebui să te inspire? Ce culoare sau ce tunsoare să alegi? Urmărește tendințele de păr ce se actualizează în fiecare an… și chiar de la lună la lună!

 

Poate nu poți să treci prin transformări majore constant, dar uneori câteva mici schimbări, cum ar fi un nou design de unghii de vară, o tendință de machiaj sau o coafură nouă sunt exact schimbările de care avem nevoie. Și pentru a vă ajuta să vă alegeți o coafură modernă și fresh, am studiat ce au spus mai mulți hair-styliști celebri pentru a găsi toate cele mai populare tendințe de aranjare a părului.

 

  • O diversitate de neuitat

Acum, oamenii devin mai confortabili în a experimenta diferite tendințe și accesorii pentru păr, în timp ce devin mai pricepuți în a utiliza produsele de păr în același mod în care folosesc cele pentru îngrijirea pielii sau machiaj. Astfel, părul variază de la elegant, la mare și texturat.

 

  • Un stil liber, ce nu implică multă muncă

Azi, parcă toată lumea s-a acomodat cu o atmosferă degajată, ce nu cere mult. Dacă până acum ai fost stresată ori încordată constant (când venea vorba de părul tău), alege tendințe simple de coafură – acestea pot forma cu ușurință un look întreg, cum ar fi părul prins în coadă și breton. Avantajul? Chiar dacă lași bretonul să crească puțin, el tot arată bine – este ca rujul roșu, dar pentru părul tău. Totul ține de a accepta textura naturală a părului tău și ai îmbunătăți sănătatea, în timp ce arată în continuare șic.

 

  • Culoare și vopsea

Atunci când vine vorba de culorile părului, anul acesta aduce mult roșu (cum ar fi nuanța cuprului și a căpșunii) și blond (gândiți-vă la blondul stralucitor deschis – blongul patină).

 

  • Stiluri ce revin la modă?

Parul mare, copii după anii ’90 și bretonul oblic. Există multe opțiuni dintre care să alegeți! Ai încredere, odată ce ai trecut prin această listă, vei avea mai mult de câteva fotografii pregătite pentru a-i stilistului, la următoarea ta vizită la salon.

Acum iti poti deschide culoarea parului pana la blond, fara a compromite integritatea firului de par cu produsele de la olaplex.

Un catalog virtual ce răspunde oricăror nevoi

La Haircare.ro nu este deloc complicat sa gasesti soluțiile de care ai nevoi si sa experimentezi cele mai noi produse de infrumusetare a părului, tocmai lansate. Poți fie sa cauti după denumire sau nevoi, fie sa navighezi in voie, sa compari si sa ceri sfaturile echipei Haircare. Ai mii de produse, provenite de la peste 80 de branduri de renume mondial.

Mai precis, ai la dispoziție un impresionant număr de … 6000 de articole din care sa alegi. Rafturile virtuale sunt într-o actualizare continua, iar produsele vechi lasă mereu loc noilor branduri și articolelor revoluționare, promovate, testate și apreciate de hairstylisti de top ori de saloanele de coafură de pretutindeni.

 

Lasă un comentariu