Ce modele de rochii sunt necesare pentru o garderobă completă?

modele de rochii

Când vine vorba de a găsi o rochie perfectă pentru o ieșire de seară, opțiunile sunt nesfârșite. Selecția de rochii elegante este chiar și mai amplă. Unele rochii măgulesc doar anumite siluete și sunt potrivite doar pentru unele ocazii.

Poate că nu știați, dar în prezent, există mai mult de 40 de croieli de rochii, dar iată că micuța rochie neagră este în continuare o piesă clasică și absolut mandatorie în orice garderobă. În rândurile care urmează, veți descoperi și alte modele de rochii esențiale pentru o gaderobă completă și cât se poate de funcțională.

Rochii de ocazie inedite

Printre cele mai atrăgătoare rochii de ocazie se numără rochiile fără umeri, rochiile bodycon și rochiile halter. Designul rochiei fără umeri vă încurajează să vă expuneți umerii. Dacă nu doriți să vă asumați angajamentul de a purta o rochie fără bretele, atunci optați pentru un model de rochie cu mâneci sau volane elegante cusute la nivelul bicepsului. Rochia fără umeri este minunată în sezonul cald, atunci când umerii și brațele au căpătat un bronz plăcut. La rândul său, rochia bodycon este o rochie strânsă care îmbrățișează silueta și care accentuează atuurile. Cel mai adesea, rochiile bodycon sunt fabricate din material elastic și sunt potrivite pentru siluetele clepsidră, deoarece flatează formele frumoase. Rochia halter este un alt model de rochie de ocazie, ideală pentru vară. Partea superioară nu prezintă bretele sau mâneci, ci țesătura se va încheia după gât. Acest stil de rochie este cel mai măgulitor pentru femeile care doresc să își expună umerii frumoși.

Cele mai potrivite modele de rochii mărimi mari

Femeile care au nevoie de rochii mărimi mari au de unde alege. O rochie din denim, stil cămașă, cu revere și centură în talie va fi foarte potrivită pentru ținutele de birou. Rochia midi, acest model de rochie situat între rochia mini și rochia maxi, este perfectă pentru acele situații în care nu sunteți sigure de formalitatea unui eveniment. Acest stil poate fi prevăzut cu orice tip de decolteu și cu orice lungime de mânecă, fiind minunată pentru toate siluetele. Pentru o ținută de iarnă, purtați rochia midi cu colanți și botine. Rochia A-line, după cum îi spune denumirea, are o croială sub forma literei „A”, fiind din ce în ce mai lejeră spre șolduri și deschizându-se mai larg spre tiv. Acest model de rochie este perfect pentru un cadru informal și este cel mai potrivit pentru corpurile în formă de pară, deoarece dezvăluie umerii minunați și adăuga o notă feminină părții inferioare.

Lasă un comentariu