Ce pantofi alungesc optic picioarele?

pantofii

Capacitatea de a crea stilizări consistente nu înseamnă doar alegerea hainelor în concordanță cu tendințele actuale, ci și asortarea hainelor și accesoriilor între ele, astfel încât o anumită persoană să arate atractiv în ele. Datorită diferitelor tipuri de corp, înălțime și aspect, fiecare stil trebuie creat individual. Pantofii pot fi un articol deosebit – în funcție de tipul de pantofi, aceștia pot alungi sau scurta optic picioarele, prin urmare selectarea lor trebuie să fie atentă. Cel mai bine este întotdeauna să încerci mai multe variante posibile de stil și încălțăminte asortată.

De ce merită să alegi stiluri care corectează imperfecțiunile fizice?

Îmbrăcămintea selectată în mod corespunzător nu numai că va sublinia punctele forte ale siluetei, ci și va masca orice imperfecțiuni. Ia în considerare tipul tău de corp, astfel încât să poți profita de aceste opțiuni mai târziu. Se știe că evidențierea cu pricepere a punctelor forte este calea mai ușoară. Cu toate acestea, nu toată lumea are o siluetă care se potrivește perfect unui anumit tip. Prin urmare, de dragul bunăstării, merită să minimizezi imperfecțiunile și dizarmoniile din structura corpului. Hainele și accesoriile sunt cel mai rapid mod de a schimba percepția unei persoane. Se știe că hainele cu dungi verticale vor alungi optic silueta, în timp ce pantofi stiletto vor face picioarele să fie mai modelate și mai lungi. Orice tăieturi orizontale făcute pe haine scurtează silueta, iar persoanele mai scunde ar trebui să le evite. Atunci când alegi haine pentru a crea o nouă ținută, merită să iei în considerare acest lucru – este mai bine să ai mai puține variante de haine, dar mai potrivite tipului tău de corp. Acest lucru este valabil și pentru hainele mai oficiale – rochiile sau fustele elegante pot scurta picioarele, iar ciorapii nude vor intensifica acest efect. Acest tip de ținută se va potrivi cu pantofii cu platformă, care nu numai că vor alungi optic picioarele, dar prin purtarea lor vei câștiga câțiva centimetri în plus la înălțime. Merită să lucrezi la styling, astfel încât să-ți subliniezi vizual avantajele siluetei – îți va crește încrederea în sine.

Ce încălțăminte alungește vizual picioarele?

Cunoscându-ți propria siluetă, poți alege cu ușurință pantofi care nu numai că vor alungi optic piciorul, dar se vor potrivi și cu multe stiluri. Pantofii care se potrivesc persoanelor cu picioare mai scurte sunt în primul rând tocurile înalte pentru femei. Datorită poziției specifice pe care o are corpul în momentul purtării acestora, fiecare purtătoare arată foarte bine în ele. Pentru persoanele cu o înălțime mai mică se recomandă pantofii cu platformă, tot cu toc subțire – nu doar că vor face ca piciorul să pară zvelt, dar vei adăuga și câțiva centimetri în înălțime. Pantofii cu platformă nu îți încordează articulațiile la fel de mult ca tocurile cu talpa dreaptă în partea din față, deoarece oferă un echilibru mai bun.

Nu numai fasonul, ci și materialul și culoarea contează

Nu doar designul încălțămintei contează – este mai bine să alegi pantofi în culori universale, mai ales dacă urmează să fie purtați des și cu ținute diferite. Tocurile înalte de damă în nuanțe de negru și gri ar trebui să fie în garderoba fiecărei femei. De asemenea, este mai bine să alegi pantofi din piele naturală sau piele de căprioară – textura mată face piciorul mai subțire.

Lasă un comentariu