Ce trebuie sa stii despre achizitionarea dispozitivelor electronice pentru scoala

dispozitive electronice pentru scoala

Timp de aproape 2 ani, din cauza pandemiei de Covid-19, scoala s-a desfasurat doar online sau in regim hibrid. Drept urmare, invatamantul a inceput sa se bazeze tot mai mult pe tehnologie, profesorii pentru a-si sustine lectiile, iar elevii pentru a participa la ore.

Si cu toate ca restrictiile s-au ridicat si copiii au inceput sa meraga din nou la ore, dispozitivele electronice au devenit indispensabile pentru buna desfasurare a activitatilor pentru scoala. Ceea ce inseamna ca si copilul tau are nevoie de un dispozitiv electronic – PC, laptop sau tableta – pentru a invata si pentru a-si face temele. S-ar putea totusi sa nu dispui de suficienti bani pentru a-i achizitiona unul. Iar daca te bate gandul sa optezi pentru credite nebancare IFN pentru aceasta cheltuiala, iata la ce sa te astepti!

Ce alegi – tableta sau laptop?

Atunci cand trebuie sa decizi intre achizitionarea unui laptop sau a unei tablete pentru copilul tau, trebuie sa fii constient de cerintele din clasa. Concret, laptopurile sunt mai potrivite pentru crearea de continut redactare de compuneri, eseuri –, in timp ce tabletele sunt destinate mai mult consumului de continut.

In principiu, tabletele sunt dispozitive mai intuitive si mai simplu de utilizat, fiind ideale pentru vizionarea de videoclipuri, navigarea pe internet, citit si jocuri. Astfel, sunt numai bune pentru utilizarea de catre elevii din clasele primare.

Laptopul este indiscutabil superior tabletei. Are ecranul mai mare, iar datorita hardware-ului sau, poate indeplini sarcini mai dificile. Dimensiunea lui permite, de asemenea, un procesor mai puternic si mai mult spatiu de stocare. Pentru ca nevoile elevilor din clasele mai mari solicita dispozitive mai performante, laptopul este mai potrivit pentru un elev de gimnaziu sau liceu. Laptopul ii permite sa utilizeze programe care, prin prisma complexitatii lor, nu exista inca pentru tablete.

Astfel, alegerea dispozitivului pentru copilul tau trebuie facuta in functie de varsta si nevoile sale la orele de curs. Totusi, nu te gandi ca trebuie sa cumperi cel mai performant dispozitiv de pe piata. Trebuie doar sa te asiguri ca laptopul sau tableta pe care ai ales-o are caracteristici decente pentru categoria ei si ca este dotata cu microfon si camera web.

De ce fiecare copil are nevoie de un dispozitiv electronic?

In familiile cu mai multi copii, invatatul va desfasura mai greu daca exista doar un dispozitiv pe care copiii trebuie sa-l imparta. In acest caz, ai putea lua in calcul achizitionarea mai multor produse.

Pe internet vei gasi o gama variata de dispozitive, toate avand specificatii diferite. Asa cum spuneam mai devreme, decizia pe care o iei trebuie sa aiba legatura cu interesele copiilor pentru diferite domenii. Spre exemplu, un elev care invata despre programare are nevoie de un laptop mai performant decat unul care a optat pentru un profil umanist. In cazul in care intampini dificultati, solicita ajutor de la consultantii din magazinele IT si vei gasi solutia potrivita.

Cum te ajuta un credit IFN atunci cand ai nevoie de un laptop?

Creditele clasice necesita deplasarea la sediu si asteptarea la cozi. Pentru credite nebancare online, in schimb, procesul este diferit. Asa cum le spune si numele, acestea pot fi solicitate online, prin intermediul unui dispozitiv electronic conectat la Internet. Nu trebuie sa depui prea multe acte si nici sa astepti cateva saptamani pana cand primesti un raspuns. Analiza dosarului tau este realizata intr-un timp record, urmand sa primesti banii in aproximativ 48 de ore de la aprobarea cererii depuse.

Nu stii ce suma iti permiti sa imprumuti? Nimic mai simplu, poti efectua simulari de imprumut cu diverse sume, direct de pe telefon. Cele mai multe site-uri care ofera credite online pun la dispozitia clientilor un calculator de credite. Tot ce ai de facut este sa alegi o suma si o perioada de creditare, si vei afla dobanda si metoda de rambursare aferente. Desigur, daca ai nelamuriri, poti adresa intrebari. Un consultant iti va raspunde si iti va transmite o oferta personalizata, in baza venitului tau.

Tot online semnezi si contractul de credit. Acesta prevede toti termenii si conditiile intr-un limbaj simplu de inteles, fara a exista costuri ascunse sau elemente care ar putea induce in eroare. Imediat dupa semnarea lui, banii solicitati vor fi livrati direct in contul tau.

Lasă un comentariu