Cele mai celebre bijuterii din istoria cinematografica

Curios, multe din cele mai iubite filme au si bijuterii care au devenit, precum filmul in care apar, celebre. Acestea capteaza atentia privitorului prin eleganta si stralucirea excesiva a acestora. Fie ca vorbim de un inel din argint somptuos, un colier sofisticat sau o pereche de cercei cu pietre incredibili de frumosi, urmatoarele piese cu siguranta ti-au taiat respiratia atunci cand le-ai vazut:

Colierul cu diamant albastru din Titanic

Cu siguranta ti-a ramas intiparit in memorie colierul superb, incrustat cu diamantul albastru in forma de inima purtat de personajul principal, Rose. In film, acesta este numit Inima Oceanului si apartinea original regelui Louis al XVI-lea, care, dupa Revolutia Franceza, a fost taiat in forma de inima.

Pentru a obtine un aspect similar cu cel al lui Rose din Titanic, alege un pandantiv de dimenisiune mare din argint in forma de inima.

Diamantele din Domnii prefera blondele

Probabil cel mai faimos film al lui Marlyn Monroe, Domnii prefera blondele, a facut celebra expresia „diamantele sunt cele mai bune prietene a unui fete”, dar si a popularizat accesoriile sclipitoare.

Cum nu toate dintre noi ne permitem sa fim accesorizate din cap pana in picioare in diamante precum Marlyn, putem opta pentru bijuterii din argint incrustate cu pietre de zirconia. Acestea sunt la fel de sclipitoare ca diamantele, dar mult, mult mai accesibile la pret.

Colierul din Mic dejun la Tiffany

Rochia neagra marca Givenchy nu este singurul element din recuzita filmului Mic dejun la Tiffany care sa ramana in memoria spectatorilor. Colierul din perle si diamante absolut incredibil pe care il poarta personajul principal, Holly Golightly, cu siguranta ti-a captat atentia atunci cand ai privit filmul.

Asa ca, daca vrei sa imprumuti din estetica filmului, asorteaza-ti clasica mica rochie neagra cu un colier din perle cu mai multe siraguri.

Bijuteriile din Pe aripile vantului

Atat brosa, cat si perechea de cercei cu smarald purtati de Scarlett O’Hara au ajuns piese celebre din istoria cinematografica. Celebra brosa din filmul Pe aripile vantului apartine mamei designerului de costume.

Daca ai fost impresionata de acest film si de bijuteriile personajului prinicipal, atunci achizitioneaza-ti o pereche de cercei cu pietre de smarald si o brosa de dimensiuni mari pe care sa o porti la gulerul unei camasi sau rochii.

Inelul de logodna din Iubitul meu se insoara

Inelul de logodna pe care il poarta personajul jucat de Cameron Diaz este atat de clasic, incat si dupa douazeci de ani ramane inca la moda. Un inel simplu cu diamant reuseste sa capteze atentia tuturor persoanelor care vizioneaza filmul.

Acest model de inel de logodna este perfect pentru orice fata cu un stil clasic, care iubeste sa fie eleganta.

Colierul din Frumusica

Un alt film clasic cu Julia Roberts care contine o bijuterie intr-adevar impresionanta. Colierul din celebra scena din filmul Frumusica a fost creat special pentru film de bijutierul francez Fred Joaillier si are o valoare estimata la 1,23 milioane de dolari.

Acesta este incrustat cu douazeci si trei de rubine taiate in forma de para si centrate in inimile de diamant.

Lasă un comentariu