Cele mai populare teme WordPress

Dacă doriți să obțineți o temă proaspătă și frumoasă pentru 2021, atunci acest rezumat este pentru dvs.! Acestea sunt cele mai populare și mai bune teme WordPress gratuite de pe piață.

wordpress theme

Twenty Seventeen

Twenty Seventeen s-a dovedit cu adevărat că rezistă testului timpului. Este tema implicită WordPress din „acum două teme”, dar este încă destul de apreciată de comunitatea WordPress, fiind cea mai populară temă implicită până în prezent.

Ceea ce ne place în mod special la această temă este că oferă o prezentare simplă, permițându-vă, de asemenea, să implementați o marcă de bază prin imaginea antetului. Tipografia este, de asemenea, foarte bună, ceea ce o face o temă excelentă pentru un blog simplu sau un proiect de afaceri.

Descărcări totale: 7.331.272
Evaluare: 88/100 (115 recenzii)

Grad de performanță: B 87
Dimensiunea paginii: 507,1 KB
Cereri: 44

ASTRA

Astra este una dintre cele mai populare și, de asemenea, una dintre temele WordPress cu cea mai rapidă creștere din prezent.

Ceea ce o diferențiază este că este o temă minimă orientată spre performanță, care îți oferă doar caracteristici de bază, chiar dacă într-un ambalaj foarte funcțional. Puteți alege modulele de care aveți nevoie și le puteți activa / dezactiva în consecință.

Un alt avantaj al lui Astra este că este compatibil cu cele mai cunoscute buildere pagini de pe piață (Elementor, Beaver Builder, Brizy). Există, de asemenea, site-uri de pornire disponibile pentru fiecare dintre buildere. Toate acestea înseamnă că puteți construi rapid un site web cu Astra și apoi îl puteți personaliza pentru a se potrivi nevoilor dvs. 100%. Cu toate acestea, designul out-the-box al temei nu este prea mare până când nu importați un site de pornire deasupra acestuia.

Descărcări totale: 4.930.855
Evaluare: 98/100 (4915 recenzii)

Grad de performanță: B 89
Dimensiunea paginii: 172,3 KB
Cereri: 26

OceanWP

OceanWP este similar în multe moduri cu Astra. Modul în care tema își oferă caracteristicile este similar, iar accentul pe minimalism și performanță este, de asemenea, similar.

Utilizați această temă selectând funcțiile de care aveți nevoie și apoi reglați aspectele individuale ale site-ului dvs. Gradul de personalizare posibil este, de asemenea, similar cu cel al lui Astra.

Mai mult decât atât, OceanWP este foarte bun când vine vorba de funcții și setări legate de comerțul electronic. Puteți analiza acest lucru dacă intenționați să lansați un magazin WooCommerce.

Tema este, de asemenea, compatibilă cu pluginurile pentru generatorul de pagini. Cu toate acestea, din nou, designul out-the-box nu arată prea mult.

Descărcări totale: 3.809.530
Evaluare: 98/100 (4651 recenzii)

Grad de performanță: B 87
Dimensiunea paginii: 395,3 KB
Cereri: 44

Storefront

Aceasta este tema oficială WooCommerce. Acesta vine cu toate caracteristicile de bază și personalizările de care ați putea avea nevoie, dar nu cu mult mai mult decât atât.

Designul este curat și funcționează bine cu buildere. De asemenea, deoarece această temă este tema oficială WooCommerce, puteți depinde de ea, lucrând cu platforma, fără erori ciudate.

Dacă doriți să vă construiți magazinul online cu Storefront, probabil că veți crea o temă child pentru a vă personaliza.

Descărcări totale: 5.237.121
Evaluare: 90/100 (125 recenzii)

Grad de performanță: B 87
Dimensiunea paginii: 448 KB
Cereri: 43

GeneratePress

Aceasta este o altă temă WordPress similară în principiu cu Astra și OceanWP. Încă o dată, veți obține o interfață extinsă de personalizare cu o mulțime de cadrane și butoane.

Puteți să vă reglați tipografia, culorile, aspectul și alte detalii fine.

Cu toate acestea, această temă este puțin mai orientată spre livrarea celor mai utile caracteristici ale sale în versiunea pro. Opțiunile disponibile în cea gratuită sunt mai putine, comparativ cu ceea ce este în Astra sau OceanWP. Și, ca și în cazul tuturor temelor de acest gen, designul out-the-box nu este prea mare.

Descărcări totale: 3.351.703
Evaluare: 100/100 (1208 recenzii)

Grad de performanță: B 88
Dimensiunea paginii: 338,4 KB
Cereri: 42

Sydney

Sydney a fost un pilon în fila populară a directorului tematic WordPress.org de ceva vreme. Și nu este greu de văzut de ce. Această temă WordPress oferă un design modern care se actualizează în mod regulat și este, de asemenea, una dintre temele recomandate oficial de echipa Elementor.

Structura temei este receptivă, există o integrare profundă WordPress Customizer, Google Fonts și chiar blocuri Elementor personalizate.

În general, aceasta este o temă bună pentru un site web, o agenție sau un portofoliu profesional.

Descărcări totale: 3.158.714
Evaluare: 98/100 (433 recenzii)

Grad de performanță: B 87
Dimensiunea paginii: 599,2 KB
Cereri: 37

NEVE

Neve este o temă excelentă WordPress pentru a încerca dacă doriți să accesați rapid site-ul dvs. online și să utilizați un design out-the-box pe care îl puteți importa cu câteva clicuri.

Neve și-a făcut loc pe fila populară de pe WordPress.org la doar câteva luni de la lansare și a reușit să rămână acolo până astăzi.

Designul este modern, optimizat pentru dispozitive mobile, se încarcă rapid și nu necesită o mare parte din resursele serverului dvs. web. De asemenea, oferă peste 20 de site-uri gratuite pentru începători și chiar mai multe dintre ele dacă decideți să faceți upgrade la pro.

În timp ce alte teme din această listă oferă și site-uri de început, Neve face o treabă mai bună de a invita utilizatorul să aleagă una imediat după instalarea temei, astfel încât să nu rămâneți blocat cu site-ul care arată neterminat.

Descărcări totale: 1.714.202
Evaluare: 96/100 (718 recenzii)

Grad de performanță: B 90
Dimensiunea paginii: 125 KB
Cereri: 22

Lasă un comentariu