Noi cladiri birouri de vanzare in Bucuresti la Regatta

Vreti sa va mutati sediul, sa il extindeti sau sa investiti in cladiri birouri? Dintre cladirile de birouri de vanzare pe care le-ati vazut pana acum niciuna nu va multumeste pe deplin? Noi avem o sugestie pentru dumneavoastra.

Compania de imobiliare Regatta are un portofoliu vast de astfel de cladiri ce intrunesc multe calitati: sunt amplasate inzone premium cu acces facil catre mijloacele de transport in comun si sunt dotate corespunzator celor mai noi tendinte.

Nu ezitati sa consultati lista lor noua de cladiri birouri de vaznare si va veti convinge.

Cladiri birouri in Bucuresti, cu randament maxim

Regatta va pune la dispozitie un portofoliu vast de cladiri birouri de vanzare in Bucuresti care se bucura de un randament foarte bun in timp.

Aceste cladiri birouri de vanzare din Bucuresti sunt amplasate in zone cu acces facil catre zonele de interes din Bucuresti si care se bucura de multiple statii de transport in comun in vecinatate.

Regatta este atenta la nevoile clientilor sai si stie cat este de important acest aspect pentru dumneavoastra.

Daca va doriti un sediu impunator aceasta este una dintre cladirile birouri de vanzare din Bucuresti ce v-ar putea interesa.

Se afla in zona Kiseleff la cateva minute de zona Arcului de Triumf. Dispune de nu mai putin de 2320 mp suprafata utila, o suprafata totala construita de 3413 ce se desfasoara pe 7 nivele.

Printre facilitati enumeram:

  • climatizare
  • mocheta,
  • gresie,
  • faianta,
  • geamuri termopan
  • grupuri sanitare amenajate

Este dotat cu conexiune date si retea  voce, cablu TV prin satelit si ar fi de mentionat ca imobilul  este inchiriat in proportie de 82%.

Un alt imobil impunator printre cladirile de birouri de vanzare din Bucuresti este cel din Baneasa.

Suprafata utila este de 2500 mp iar suprafata totala construita de 2890 mp se desfasoara pe 9 nivele, demisol, parter si 7 etaje.

Cladirea este construita recent, in 2008, beneficiand de 32 locuri de parcare. Printre facilitatile principale se numara peretii cortina sticla ventilati, ferestre ce se pot deschide pe fiecare etaj, sistem climatizare cald rece. Cele 2 lifturi Schindler au capacitate de 6 si 8 persoane.

Este dotata cu sistem detectie incendiu, hidranti, sistem supravechere video, cablare voce-date, pardoseala flotanta si mocheta la etajele 1-7.

Solutia ideala Regatta

Asadar daca doriti sa investiti in cladiri de birouri de vanzare in Bucuresti, Regatta este solutia ideala. Cu o experienta vasta de peste 20 de ani in domeniu, specialistii de la Regatta sunt centrati pe rezultate.

Prioritatea lor este clientul iar pentru asta sunt foarte atenti la proprietatile pe care le listeaza.

In zone rezidentiale de lux si cu randament economic ridicat, proprietatile sunt selectate cu grija.

Daca doriti cladiri de inchiriat sau de vanzare in Bucuresti, specialistii de la Regatta va asteapta cu portofoliul bogat.

Lasă un comentariu