Coliere de plastic marca SapiSelco

Coliere de plastic

Pe piata din Romania din 2007, Electrictelecom Distribution este o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul telecomunicatiilor, energetic, industrie.

La sediul situat in Bucuresti, sect 2, Str Heliade intre Vii nr 8, veti gasi atat showroom-ul de prezentare cat si o echipa profesionista dedicata nevoilor dumneavoastra.

Printre cele peste 5000 de produse listate, Electrictelecom Distribution este unic distribuitor in Romania de coliere de plastic marca Sapiselco (Italia)

 

Despre materia prima utilizata in fabricarea colierelor de plastic!

Poliamida, materia prima folosita pentru fabricarea colierelor de plastic, cunoscute si ca bride sau soricei de plastic, este un material termoplastic cu proprietati de elasticitate, dielectrice si ignifuge, facandu-l utilizabil intr-o gama larga din industria electrotehnica cat si pentru platformele petroliere, vapoare, avioane, trenuri si metrouri, auto si motoare.

Acesta se obtine prin polimerizarea acidului adipic si dexametilendiaminei intr-o autoclava la o presiune mai mare de 15 atm si la o temperatura de 280 grade Celsius timp de 6 h.

Agentii externi care influenteaza poliamida

In relatia cu apa, produsele din poliamida se adapteaza la mediul de umiditate, asemanandu-se cu un burete care absoarbe si expulzeaza apa.

Dupa apa, urmatorul factor care influenteaza poliamida este temperatura crescuta, modificand rigiditatea si flexibilitatea acestuia. Diferenta dintre poliamida standard si cea termorezistenta este ca cea din urma rezista pana la temperaturi de 130 de grade Celsius.

In contact cu lumina soarelui, poliamida cu protectie uv poate rezista pana la 10 ani.

In caz de incendiu, acest tip de poliamida cat si produsul finit are capacitatea ignifuga, fapt dovedit in Laboratoarele Underwriters (UL) din SUA.

In functie de utilitatea acestora, avem:

  • coliere de plastic negre termorezistente ignifuge pentru interior si cu protectie uv pentru exterior
  • coliere fosforescente, in caz de pana de curent pot identifica caile de acces sau anumite elemente care trebuie indicate pentru siguranta dumneavoastra
  • coliere de plastic sesizate de detectoarele de metale, sensibile la campuri electromagnetice cu aditiv de pudra metalica, folosite in industria farmaceutica, alimentara sau chimica.
  • coliere din polipropilena ,pentru medii chimice agresive neignifuge, rezistente la temperaturi intre – 15 grade Celsius si +95 grade celsius
  • coliere colorate, fabricate cu vopsea organica
  • coliere de plastic cu dinte metalic, asigura rezistenta optima impotriva coroziunii si a frigului, inchidere usoara
  • coliere reutilizabile
  • coliere de plastic cu clip on, se folosesc in industria auto
  • coliere de plastic cu eticheta, pentru identificarea cablurilor.

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.