Converse originali de la Epantofi

Converse a aratat ca poti trece de orice fel de bariere sociale in tenisi. Nu conteaza ce faci, cati ani si cu ce bani ti-ai luat incaltarile. Totul sta in atitudine.

Atitudine!. Care poate insemna relaxare, agitatie, tinerete, rebeliune, rock, punk, electro.

Converse Originali

Tenisii All Star au inceput sa cutreiere strazile capitalei cu ceva timp in urma. S-au lovit imediat de ignoranta de cartier . Orice purtator mandru de Converse originali primea de la un animal mai primitiv clasica replica: „ce ma, ti-ai luat tenisi de la Obor, iar porti chinezarii de-astea?”.

Incercai sa-i explici despre traditia tenisilor Chuck Tailor, despre istoria si importanta acestei marci. Explicatiile erau in van, ajungeai la dileme si mai mari. „Ai dat atatia bani pe o pereche de chestii cauciucate?”

Firma de imbracaminte si incaltaminte sport a fost fondata in anul 1908 de catre Marquis Mills. Initial, principalul obiectiv a fost fabricarea de incaltaminte de cauciuc rezistenta si calduroasa pentru zilele friguroase si cele ploioase.

Inca de la inceputuri deviza lor a fost bazata pe cuvantul calitate. Au avut un succes extraordinar cu acele tipuri de incaltaminte.

Statisticile ne spuneau ca in anul 1910 adica la aproximativ 2 ani de la deschiderea companiei, firnma producea aproximativ 4000 de perechi de incaltaminte ZILNIC.

Converse originali Romania

O schimbare radicala a avut loc in anul 1917 cand s-a decis sa se produca baschetii All Star care si acum sunt foarte apreciati si cautati.

In Romania firma este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune firme de incaltaminte sport. Tenisi, tricouri, sepci, genti si multe alte articole care poarta numele marcii sunt in topul preferintelor romanilor.

Pentru că tuturor ne plac tenișii Converse originali, ținem la autenticitatea produselor pe care le cumpărăm. Ne propunem să venim în întâmpinarea voastră cu un scurt ghid de detectare a fake-urilor.

Pe lângă înaltele standarde calitative care nu pot fi detectate la prima vedere, ci în timpul purtării, firma își marchează produsele cu o serie de elemente distinctive, care să ne ajute să detectăm chiar și pe loc o pereche de teniși care încearcă să imite binecunoscutele modele atât de îndrăgite de toată lumea.

De unde să cumperi Converse originali?

Un prim indiciu care să te ferească de pistele greșite este site-ul de pe care alegi să îți comanzi încălțămintea. În afară de site-ul oficial al producătorului , poti cumpara si de pe https://www.epantofi.ro/converse.html.

Aceasta este o restricție impusă prin contract de către producator tuturor retailerilor oficiali. Astfel, furnizorii de încredere care comercializează Converse originali, nu au voie să dețină site-uri care să includă numele brandului în denumire.

Diferente Converse originali – fake

1. Logo-ul All Star: tenisii Converse originali vor avea întotdeauna logo-ul All Star. Este brodat atât pe limba tenișilor, cât și printat pe călcâi.

Peticul de pe limba tenișilor va fi cusut doar pe laterale. Multe modele fake sunt prevăzute cu un petic cusut pe toate cele patru laturi.

Acordați o deosebită atenție fontului folosit și clarității acestuia.

Tenișii Converse originali păstrează identitatea brandului, astfel încât fontul și dimensiunile acestuia vor fi întotdeauna aceleași.

Modelele hi-top vor avea peticul ce ilustrează steaua All Star afișat pe lateralele interioare, în zona gleznei.

Modelele clasice de  vor avea întotdeauna textul și steaua în nuanța Navy (albastru închis). Culoarea variază doar la modelele ce fac parte din ediții limitate.

Lasă un comentariu