Corpuri de iluminat vintage, noua solutie pentru design retro

Nu mai este nimic nou in a solicita un design retro cu corpuri de iluminat vintage pentru ca efectul este unul garantat. Pentru pasionatii acestui stil de ambientare interioare rezidentiala, dar si pentru proprietarii de localuri cu tematica amintita, produsele din aceasta categorie sunt tot mai cautate si apreciate.


Gama de corpuri de iluminat vintage prospera de la an la an si producatorii au intrat deja in competitia creativitatii pentru a oferi cat mai multa autenticitate. Sunt alese materiale si in special combinatii de materiale care reproduc in amanunt cat mai mult din ceea ce a inseamnat aceasta perioada de timp pentru decoratiunile interioare.

De la sticla si otel forjat si pana la cordoane electrice de alimentare acoperite cu material textil, toate sunt puse in forma si stilul celor mai spectaculoase corpuri de iluminat vintage pe care vi le-ati fi putut imagina vreodata. Nu exista vreun spatiu al casei sau restaurantului pentru care sa nu gasiti cel mai potrivit produs de acest tip. Intotdeauna efectul si beneficiile primite de privitori vor fi la cea mai buna cota.

Pentru a fi creata si mai multa integrare cu spatiul ce este tinta redarii unei atmosfere retro sunt disponibile variante de corpuri de iluminat in gama completa. Asta inseamna ca veti gasi aplice, candelabre, lustre, pendule sau plafoniere care au acelasi stil, forma si materiale din care sunt produse, doar ca au ca destinatie de utilizare diferite locuri in care pot fi montate.

Este important de tinut cont de aspectul general al acestor corpuri de iluminat. Ele nu doar ca aduc intr-o forma cat mai autentica tematica vintage din domeniul iluminarii ambientale a inceputului de secol XIX, ci devin parte integranta a spatiului care le ve adaposti si pe care il vom imbraca cu lumina surselor de iluminat ce vor fi montate.

Instalare becuri vintage

Ca atare, atunci cand se decide punerea in practica a unui astfel de design interior cu corpuri de iluminat vintage se va opta implicit si pentru montarea de becuri vintage. Cele doua produse sunt practic inseparabile pentru ca fiecare dintre ele solicita prezenta celuilalt.


Este aproape imposibil de imaginat instalarea de becuri cu led in corpuri de iluminat vintage, cum la fel de nepotrivita ar fi situatia in care s-ar utiliza corpuri de iluminat in stil modern care ar avea montate in dulii becuri vintage. Tinand cont de aceste aspecte repozitionarea stilului unei locatii spre tematica retro este extrem de usor de realizat.

Lasă un comentariu