Creare magazin online pe platforma 123market afla cum

Iti deschizi un magazin online? Citeste aici!

Intentionezi sa-ti deschizi un magazin online? Felicitari si mult succes! Iata cateva detalii si informatii care te pot ajuta sa obtii mai repede succesul pe care ti-l doresti.

Desi este minunat sa pornesti la drum cu o afacere in mediul online, iti sugeram sa pui deoparte ambitiile si sa te concentrezi mai intai pe cei mai practici pasi din planul de afacere pentru magazinul online.

Pentru inceput, ai nevoie de o platforma online pentru creare magazin online simpla unde iti poti expune produsele? De ce simpla? Este evident ca nu vrei ca aceasta sa se miste greu, sa nu stii unde sa cauti informatiile, sa creeze confuzie printre vizitatori etc. Deci ai nevoie de un template simplu de magazin online, cum este 123market.ro.

Co-fondatorul LinkedIn, Reid Hoffman spunea la un moment dat „daca nu te simti jenat de prima versiune a produsului tau, inseamna ca l-ai lansat prea tarziu”. Si cam asa este.

Acest lucru se aplica si magazinelor online. Secretul este sa lansezi rapid afacerea si sa te gandesti ce modalitati poti ataca pentru a genera vanzari prin intermediul marketingului digital. In cele din urma vor exista oportunitati de a imbunatati alte lucruri pe parcurs. 123market.ro iti da posibilitatea sa te lansezi mai repede in online si sa nu te impiedici de amanunte oarecum tehnice.

Produsele din magazinul online

Daca esti nou in lumea comertului electronic, s-ar putea sa te intrebi ce ar trebui sa vinzi mai exact. De fapt, acest lucru poate deveni un blocaj major, un motiv pentru care multe persoane se tem sa intre in afaceri online. In realitate, trebuie sa gandesti strategic, sa gasesti un set de produse sau o nisa care este la moda sau nu atat de usor de gasit in alte magazine online. Daca alegi sa mergi pe calea generica de a vinde carti si bijuterii online, sansele tale de succes sunt aproape 0, mai ales daca este prima data cand vrei sa faci acest lucru. Asta pentru ca exista deja foarte multi competitori pe aceste piete, care isi fac foarte bine treaba.

In schimb, poti sa alegi elemente mai specifice care se adreseaza unei anumite audiente.

Platforma ecommerce 123market.ro iti sugereaza sa faci o lista cu potentialele produse pe care ai putea sa le vinzi prin intermediul magazinului tau online. Gandeste-te la lucrurile de care prietenii, colegii si familia ta sunt interesati. Frecventeaza site-uri de vanzare sociala cum ar fi Pinterest si Instagram, pentru a obtine mai multe informatii si indicii despre ce ai putea vinde cu succes.

Dupa ce ai stabilit acest lucru, te asteptam pe 123market.ro pentru a-ti comanda magazinul online la cheie si pentru a incepe sa vinzi in cel mai scurt timp.

Lasă un comentariu