Criolipoliza pune accentul pe sanatate si apoi pe frumusete!

Cateva informatii despre criolipoliza

Criolipoliza este una dintre procedurile folosite din ce in ce mai mult de catre femei, dar si barbati pentru a ajunge la forma corpului dorita. Cu toate acestea, acest tratament nu trebuie sa fie vazut asemeni unei solutii salvatoare atunci cand vine vorba de remodelarea corporala. Mai degraba, criolipoliza trebuie vazuta ca o metoda complementara, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Aceasta trebuie sa fie perceputa ca un element ajutator, pe langa o dieta echilibrata si mersul la sala in mod regulat. Daca sedintele sunt facute intr-un mod sustinut, atunci fii sigura ca rezultatele vor fi si ele vizibile intr-un timp foarte rapid. Tocmai faptul ca te va tine intr-o continuua miscare reprezinta un mod benefic, in primul rand, pentru sanitate.

Criolipoliza nu este un tratament periculos si din acest motiv nu trebuie sa va faceti niciun motiv de ingrijorare pentru efectele adverse. Specialistii de la Fysiogand sunt, ianinte de orice altceva, atenti la sanatatea ta.

Ce trebuie sa stii despre rezultate

criolipoliza

Rezultatele oferite de catre criolipoliza difera de la persoana la persoana. Astfel ca nu va puteti astepta ca rezultatele pe care le-a experimentat o persoana sa fie aceleasi si la dumneavoastra.

In primul rand, cu cat stratul de grasime este mai mare, cu atat este mai greu ca acesta sa fie indepartat. Partea buna este ca in majoritatea cazurilor dupa mai multe sedinte se poate observa si o reducere de 25% din cantitatea totala de tesut adipos. Tehnologia folosita este una extrem de eficienta, astfel ca si rezultatele sunt pe masura.

Aceasta metoda alternativa de slabit a fost imbunatatita de-a lungul timpului, astfel ca nu aveti motive pentru care sa va ingrijorati ca nu se vor vedea rezultate. Mai mult de atat este o procedura nedureroasa.

Cu toate acestea, vor fi vizibile doar anumite rezultate in partea exterioara a organismului, dar cum bine stiti si voi, efectul nu va dura prea mult. Ceea ce este mai important la acest exemplu, este ca nu trebuie sa percepi acesta procedura drept o solutie salvatoare. Corpul tau are nevoie si de un pic de implicare din partea ta. Echipa celor de la Fysiogand iti ofera nu doar remodelarea pe care ti-o doresti atat de mult intr-un timp foarte scurt, ci pentru rezultate de durata care sa fie prietene cu sanatatea ta.

Lasă un comentariu