Cum obtin marire de salariu

Cum obtin marire de salariu

Intelegeti ca oricine este superior dvs. trebuie sa fie in masura sa justifice cresterea dvs. salariala cu cineva cu functie si mai mare.

Prin urmare, vaicarelile sau pledoaria nu vor functiona, iar daca seful tau este proprietarul companiei va fi cea mai greu de convins.

Important este sa mergeti cu temele facute, sa aduceti argumente puternice pentru care merita sa primiti marirea de salariu. Foarte important este sa stiti cat sa cereti. Pentru a face mai multe simulari ale salariului dvs. versus salariu marit recomandam sa utilizati aplicatia calculator salariu.

Iata cele mai importante sfaturi cu privire la cresterea salariului.

1. De ce merit marire de salariu

Cel mai important pas. Suna foarte bine, dar este adevarat. Trebuie sa credeti cu adevarat ca meritati mai mult. Daca o veti face, va veni mai multa responsabilitate fata de dvs., care este cheia pentru a castiga mai mult.

2. Stii care este meseria ta

Cand am angajat pe cineva, am avut o idee foarte clara despre ce trebuie sa realizeze in mod critic. S-ar putea sa faca alte lucruri, poate fi minunat, dar daca nu fac ceea ce urmaresc totul va fi in zadar. Companiile pot fi proaste in comunicarea acestor lucruri. Aflati care este meseria voastra cu adevarat, apoi asigurati-va ca o faceti cu placere.

3. Cand lucrezi, traieste si respira

Ganditi-va bine cum sa imbunatatiti viata zilnica de lucru, dar si cum puteti creste salariu brut. In principal ma refer la eficientizarea muncii fiecaruia. Este important sa va placa ceea ce faceti astfel va veti simti bine la locul de munca si veti creste atat in abilitati cat si in salariu.

4. Implicati-va in mai multe activitati

Exista un rol la care ti-ai dori si / sau ai fi bun, care este vital si pe care nimeni nu-l doreste? Vanzarile sunt un bun exemplu; majoritatea oamenilor nu vor sa vanda, iar vanzarea in cele din urma face bani.

5. Afla ce merita cu adevarat

Nu visati si nu va agatati de o fantezie. Cumparati cu atentie pentru a descoperi rata dvs. de mers. Fapt: cresteri mari vin cand va mutati. Dar nu doriti sa emiteti un ultimatum sau sa pareati neloiali, daca scopul este sa va pastrati si sa va imbunatatiti pozitia actuala.

Vrei doar sa arati ca esti pregatit pentru mai mult si sa fii echipat cu faptele pentru a-ti stabili tintele.

6. Fii unic

Nu te compara cu colegii tai. Incearca sa te implici in mai multe activitati si sa aduci plus valoare atat tie cat si domeniului in care activezi. Vino cu idei noi tot timpul.

Fii liber sa faci ce iti place cel mai mult, fii creativ si vino mereu cu indei noi.

Lasă un comentariu