Cum poate fi captata atentia micutilor intr-un mod inedit?

Foarte multi parinti isi pierd rabdarea ori de cate ori au de strans jucariile celor mici sau dupa caz sa se plimbe de-a latul casei pentru a evita posibilele accidentari ale acestora, mai ales datorita curiozitatii excesiv de mare pe care o exprima la varsta mica.

Elefant plimbaret din lemn

Dupa cum bine stim, dinamica sau profilul unui nou nascut in primele luni din viata exprima indelung procese precum odihna, alimentatia, dar si joaca, langa care se mai adauga unele aditionale.

In cazul in care educatia prin joaca este primordiala in acceptiunea dumneavoastra si doriti ca veselia si bunastarea copilului sa fie pastrate la nivel maximal sau dupa caz sa conduca la stimularea anumitor functii de o reala intaietate este bine sa cunoasteti anumite jocuri de profil.

Caruselele de tras/impins propun o dinamica aparte

Fara doar si poate, orice micut este atras de o paleta cat mai diversificata de culori in randul tuturor jucariilor cu care interactioneaza, dar si de forma sau marimea lor diferita, mai ales daca prezinta o exprimare aparte.

Este cazul caruselelor, acolo unde pot fi intalnite diferite personaje, precum o broscuta, un catelus, un elefant sau dupa caz alte structuri demontabile, jocuri ce sunt promovate de anumite magazine online, ce sunt destinate in a consolida relatia parinte-copil, dar dupa caz si pentru a-i spori acestuia nivelul de cunoastere, creativitatea sau orientarea functiilor motrice.

Ce prezinta aparte un carusel?

Pe deoparte, forma sa de exprimare la nivel minimal ne conduce la gandul ca poate fi depozitat in orice loc al casei, iar faptul ca prezinta roti cu o structura dinamica, ne ajuta cu siguranta sa il punem in miscare pentru a observa reactia micutului si care sunt intentiile sale.

Mai mult decat atat, cateva din aceste jucarele prezinta structuri demontabile, fie ca ne referim la urechi, sau ochi, structuri ce pot conduce la explorarea unor universuri noi, dar si la exprimarea simtului tactil in randul celor mici.

Ce putem invata bebelusii prin interactiunea cu aceste jucarii?

Pe deoparte, ii putem invata fara doar si poate ca un lucru dupa ce a fost folosit trebuie pus la locul sau predestinat, iar pe de alta parte ii putem facilita formarea unui vocabular mai bogat dobandit pe cale naturala.

Inadaos, dobandirea echilibrului in mers sau din sezut este absolut necesar in primele luni din viata, un alt argument pentru care am alege o asemenea jucarie cu profil cat se poate de autentic.

Pretul sau de incepere este unul pentru toate buzunarele

Cu siguranta ne intrebam daca putem imbina utilul cu placutul in acest final de an si ne putem vedea linistiti de treburile casnice in stransa colaborare cu nevoile bebelusului nostru.

In acest caz magazinele online vin cu oferte cu totul si cu totul unice, pretul de inceput fiind cel de 50 lei, pana la 70 lei, functie de modelul de carusel ales.

Daca executati comenzi cu valoare de cel putin 150 lei transportul este gratuit si beneficiati si de alte discounturi ce sunt oferite clientilor fideli.

Lasă un comentariu