Cum realizezi un model de oferta cu ajutorul unui CRM

model de oferta cu ajutorul unui CRM

CRM sau Customer Management Software este un sistem software care te ajuta sa gestionezi eficient relatiile cu clientii tai. Acesta este folosit in special de catre echipele de vanzari si trebuie sa contina mai multe parti pentru a fi cu adevarat folositor afacerii tale, o platforma de date cu toti clientii, unde sa poti stoca toate informatiile despre acestia si sa poti transmite un model de oferta foarte usor si rapid.

De ce sa alegi un soft CRM?

Cu ajutorul acestui tip de digitalizare a afacerii tale, poti face ca activitatea sa se desfasoare mult mai eficient si sa ai un control mai bun asupra acesteia. Pentru a deveni competitiv pe piata trebuie sa ai un flux de lucru rapid, eficient si ieftin. Astfel, aceasta platforma CRM are ca si scop imbunatatirea calitatii muncii, reducerea costurilor si a timpului de lucru, simplificarea managementului companiilor si asigurarea unui control mai bun asupra activitatii acestora. Cu ajutorul unui CRM poti sa realizezi un model de oferta simplu si rapid si astfel sa vinzi produsele sau serviciile la pretul potrivit si in avantajul tau. Acest modul in cloud se potriveste companiilor de orice dimensiuni, mici, mijlocii sau mari, cu activitate de distributie, consultanta si contabilitate, prestari servicii si chiar productie daca nu include gestionarea de stocuri. Acest sistem aduna datele despre clienti din diferite surse, cum ar fi adrese mail, site web, numere de telefon, vanzari si marketing sau magazine fizice si le concentreaza intr-un loc pentru a putea face mai usor de transmis catre acestia un model de oferta si pentru a imbunatatii comunicarea cu ei.

CRM MEFI

Cum functioneaza sistemul CRM?

Distribuit in mai multe module, acesta aduna informatii despre clienti sau potentiali clienti si le gestioneaza intr-un singur loc pentru a face mai simpla ofertarea, gestionarea costurilor si a proiectelor interne, facturarea si semnarea de contracte, trasarea de sarcini si asigurarea unei mentenante pentru toate acestea. Prin gestionarea clientilor vei reusi sa schimbi contacte in clienti si sa centralizezi oportunitatile pe care le ai, iar echipa de vanzari poate lucra mult mai eficient si rapid. Programul de ofertare iti ofera posibilitatea sa transmiti un model de oferta simplu si rapid, astfel incat sa ai o eficienta a activitatii, dar si sa monitorizezi ofertele. Daca gestionezi eficient relatia cu clientii, atunci gestionezi eficient si fluxul afacerii tale. In programul de contracte iti poti realiza un contract cu toate informatiile aferente firmei tale, pe care le poti transmite mai departe clientilor. Totul centralizat si eficient, putand sa incluzi chiar si logo-ul firmei tale.

Nu in ultimul rand, prin sistemul de asistenta poti asigura o legatura directa si de inalta calitate privind centralizarea reclamatiilor si sugestiilor. Astfel poti afla in timp real care sunt solicitarile clientilor tai si poti actiona in consecinta, ceea ce duce din nou la un flux eficient al activitatii. Contul personal CRM le permite partenerilor tai accesul la informatie despre compania ta, la orice ora. Acesta ofera vizualizarea datelor personale cu respectarea confidentialitati, vizualizarea progresului asistentei acordate, vizualizarea contractelor si proiectelor, a facturilor si comenzilor, si totul la un click distanta, inclusiv de pe smartphone sau tablet.

Este bine de stiut ca poti folosi un astfel de sistem atat pentru informare cat si pentru a realiza rapid un model de oferta, totul cu scopul imbunatatirii serviciilor pe care le oferi relatiilor pe care le ai cu clientii.

Testeaza gratuit platforma de tip CRM MEFI si transmite o oferta direct de pe contul tau pentru a te convinge singur.

Lasă un comentariu