Cum să joci jocuri de masă la cazinourile din România?

casino romania

Foarte mulți pasionați de jocuri de noroc s-ar putea să nu știe că există o sumedenie de opțiuni disponibile pentru ei în cazinouri și săli de jocuri in afară de clasicele păcănele sau diferite versiuni de bingo. Însă în multe astfel de spații există multe jocuri de masă pe care cazinourile le pun la dispoziție jucătorilor pentru a se distra și chiar a câștiga sume de bani importante. Jocurile de masă sunt încă foarte populare în România, deși unii le consideră că fiind fie rezervate unui anumit tip de pariori fie cu reguli mult prea grele de înțeles.

Există destul de multe surse din care oricine poate învață cum să joci jocuri de masă în cazinourile din România. Prima opțiune în acest sens este internetul. Aici oricine poate găsi informații despre reguli, istoria jocurilor de care este interesat, strategii și chiar recomandări de locații în care acestea pot fi jucate. În plus, există foarte multe tutoriale și articole scrise de jucători cu experiență sau de persoane care au o înțelegere aprofundată a acestor jocuri în care se explică foarte detaliat cum se poate juca un anumit joc.

Unul din cele mai cunoscute jocuri de masă din lume, și foarte îndrăgit de mulți români, este pokerul. Acesta are foarte multe variațiuni, de la clasicul Texas Hold’em și până la variante mai noi precum High Low Chicago sau Caribbean. De aceea este important ca oricine este interesat de acest joc să înțeleagă în primul rând care sunt regulile de bază ale fiecărei variante. După aceea își poate alege varianta preferată și apoi își poate găsi grupul sau masa perfectă pentru a-și exersa talentul.

Pentru că pokerul, în mai toate variantele sale, este atât de popular asta a dus la apariția unor adevărate școli în acest sens. Asta înseamnă că oamenii care vor să descopere noi opțiuni de petrecere a timpului liber se pot înscrie la cursuri organizate de către profesioniști și pot învață în timp record din experiențele acestora. În plus, multe turnee de poker sunt televizate. În modul acesta cei care vor să dobândească ceva cunoştinţe de bază despre joc înainte de a ajunge la o masă, o pot face din confortul casei și la orice moment au disponibilitate.

Pentru cei mai conservatori, dar care în continuare vor să învețe cum să joci jocuri de masă în România, există Baccarat. Acesta este unul din cele mai vechi jocuri de cazino care încă se găsesc în cazinourile din întreagă lume. Regulile, deși simple și destul de similare celor de blackjack, necesită puțină răbdare pentru a fi pe deplin înțelese. Însă odată înțelese, jucătorul se poate mândri că este într-o companie foarte selectă care îi cuprinde atât pe nobilii Europei din secolele 19 și 20 cât și pe James Bond, pentru cei care sunt fani ai filmelor sale.

Există totuși persoane care consideră că jocurile de masa nu sunt la fel de dinamice precum alte opțiuni oferite de cazinouri. Ele consideră că jocurile de masă se bazează mai mult pe strategie și mai puțin pe noroc efectiv, astfel diminuând experiență și scăzând doza de adrenalină resimțită în timpul jocului. Acestea însă se înşeală. Craps, sau barbut așa cum i se zice în România, este unul din cele mai dinamice jocuri de cazino întâlnite vreodată. Jocul este unul cât se poate de antrenant, cu reguli simple și cu emoții trăite mereu la maxim. Asta pentru că succesiunea de jucători și de acțiuni este una rapidă. În plus, în cazul barbutului nu se prea pot face strategii. Scopul jocului este unul cât se poate de simplu. Jucătorul care aruncă zarurile trebuie să nimerească un anumit număr de puncte de cât mai multe ori succesiv înainte de a da un 7.

Jocurile de masă se împart în mai multe categorii. Însă fiecare are acel „ceva” unic, care îi face pe jucători să fie atrași către el. Fie că este vorba de rafinament, fie că este vorba de emoție sau poate chiar de însuși legătura cu trecutul, jucătorii vor caută mereu jocurile care le vor trezi cele mai intense trăiri. În plus, faptul că astfel de jocuri sunt disponibile atât în format fizic cât și virtual le fac mult mai accesibile tuturor celor interesaţi.

Lasă un comentariu