Cum sa planifici o nunta la cort

Daca va ganditi sa va planificati nunta, probabil va intrebati daca planificarea unei nunti sub cort este diferita de planificarea oricarui alt tip de nunta. Raspunsul este da, dar nu lasa asta sa va opreasca! Fotografiile de nunta vor arata uimitor daca cortul este decorat cu lumini subtile si arantati un decor cu gust. Cititi mai jos sfaturi, trucuri si lucruri la care trebuie sa va ganditi cand planificati nunta la cort.

Nimanui nu-i place sa planifice detaliile infricosatoare care fac ca petrecerea sa functioneze perfect. Sunt multe aspecte la care trebuie sa te gandesti atunci cand vrei sa planifici o nunta in cort. Pe langa angajarea unui fotograf nunta profesionist sau aranjarea decorului exista si grija catering-ului pentru invitatii dumneavoastra. Vedeti cele mai importante aspecte in planificarea nuntii:

1. Locatia de nunta la cort

Trebuie sa alegeti o locatie care semnifica ceva sentimental pentru voi doi, insa aceasta locatie trebuie sa fie si practica. Daca ai de gand sa-ti planifici nunta la cort trebie sa ai grija sa existe locuri pentru toti invitatii.

2. Accesibilitatea locatiei de nunta

Indiferent de locul in care alegi sa petreceti in ziua nuntii, asigurati-va ca invitatii dumneavoastra pot ajuge la aceasta locatie. Poti pune semne vizibile, astfel incat invitatii dumneavoastra sa fie ghidati catre nunta de vis planificata in cort.

3. Tineti cont de vremea si temperatura de afara

Asigurati-va ca temperatura este potrivita pentru o astfel de nunta la cort. In functie de anotimp, este posibil ca seara sa fie extrem de friguroasa. Daca se anunta averse de ploaie atunci toata lumea este in siguranta sub un cort si pot petrece in voie.

4. Vorbeste cu furnizorii de nunta

Fie ca va planificati singuri nunta sau apelati la un organizator de nunta trebuie sa va asigurati ca vorbiti cu toti furnizorii de servicii de nunta. Fie ca este vorba despre un fotograf de nunta, candy bar sau formatia aleasa. Trebuie sa luati legatura cu fiecare dintre acestia si sa va asigurati ca totul este pus la punct.

Alegerea furnizorilor potriviti poate sa fie motivul principal pentru ca nunta dumneavoastra sa devina o amintire placuta. Captati amintirile cu ajutorul unui fotograf de nunta cu experienta!

Lasă un comentariu