Cum schimbi înfățișarea canapelei fără să trebuiască să coși?

Cum schimbi înfățișarea canapelei

Știi vreo modalitate prin care să poți revigora aspectul canapelei tale? Lucrurile pot fi deosebit de simple dacă faci alegerile potrivite!

Canapelele sunt corpuri de mobilier centrale care contribuie la desăvârşirea esteticii livingului. Sunt piesele în jurul cărora se creionează stilul decorativ, dar şi elementele care crează un ambient dinamic sau liniştit. Totodată canapele au funcţionalitate ridicată, fiind utilizate pentru relaxare, odihnă și socializare permițând întărirea relaţiilor între membrii familiei sau între gazde şi invitaţi.

Din acest motiv, o canapea care arată rău strică înfățișarea întregii încăperi. Și chiar dacă în aparență tu te-ai obișnuit zi de zi cu această imagine, la un moment dat vei constata că lucrurile nu sunt în regulă.

Astfel de lucruri te pot disturba de la treburile cotidiene. Ajungi să nici nu te mai relaxezi corespunzător în acel spațiu.

Cum schimbi simplu şi uşor aspectul canapelei?

Pe cât sunt de practice, pe atât sunt predispuse la uzură şi murdărire, însă cu accesorii eficiente, efectele exploatării pot fi minimazate. O soluţie accesibilă, la îndemâna oricui este utilizarea de huse pentru canapele. Aceste accesorii nu doar ca protejează corpul de mobilier, dar te ajută să îi dai o înfățișare nouă şi să modifici estetica încăperii. Fie că vorbim de huse canapea fara brate, de huse canapele chesterfield sau huse matlasate, toate sunt soluţii ce merită toată atenţia.

Este lesne de înțeles că utilizarea acestora aduce numeroase beneficii, de la cele ce ţin de creșterea duratei de viață a canapelei şi protejarea acesteia împotriva murdăririi accidentale, la cele ce țin de estetică distinsă şi uşurinţă de utilizare.

Când alegi huse de canapele nu optezi doar pentru eficienţă, dar ai ocazia de a modifica estetica încăperii. Aceste accesorii îţi permit să aduci echilibru spațiului, în cazul în care optezi pentru culori neutre ori să aduci o pată de culoare, dacă alegi culori dinamice şi huse cu imprimeuri. Indiferent de opțiune, ai certitudinea că vei exploata o perioadă îndelungată canapeaua, dar faptul că aspectul acesteia va fi întotdeauna impecabil.

De ce să utilizezi huse pentru canapele fără braţe?

Mulți dintre noi avem acasă canapele, cele fără brațe fiind și ele destul de frecvent întâlnite în locuințele românilor. De ce? Pentru că sunt practice, ocupă mai puțin spațiu și nu în ultimul timp sunt versatile – pot avea utilizări multiple.

Pentru ca sunt folosite atât pentru muncă cât și pentru relaxare, astfel de canapele multifuncționale se și murdăresc repede și după cum bine știți curățarea lor nu este un lucru ușor.

Motivele pentru care merită să acorzi toată atenția acestor accesorii sunt numeroase. Pe lângă cele menționate anterior, legate de protecţie şi estetică, sunt şi altele ce țin de uşurinţă de montare şi rapiditatea de igienizare. Astfel de huse sunt opțiuni accesibile ce nu pun presiune pe buget și sunt ușor de utilizat. Se montează în doar cinci minute, la fel de ușor se şi demontează, fiind prevăzute cu sisteme speciale de prindere ce nu necesită coasere sau alte artificii. Se curăţă cu ușurință în maşina de spălat sau în curăţătoriile specializate. Husele pentru canapele de calitate îşi păstrează aspectul în timp, fie că vorbim de variantele monocrome, imprimate sau de cele multicolore, fibrele utilizate în realizarea lor nu îşi pierde din aspectul impecabil.

Nu mai vorbim de faptul că poți achiziționa mai multe huse, în culori variate pe care să le schimbi după bunul plac și chef, atunci când este nevie, ori când simți că e momentul unei schimbări în ambient.

Lasă un comentariu