Cum suplimentele antivirale naturale te ajuta sa lupti cu bolile sezoniere

antivirale naturale

Diferite antivirale naturale detin un loc aparte in tratatea numitor boli, si aceasta se datoreaza in primul rand eficacitatii lor analgezice si efectului antiinflamator, care sunt deosebit de importante pentru pacientii cu diferite forme de boala, deoarece aceste medicamente reduc activitatea bolii si le imbunatatesc calitatea vietii.

Covid-19 este o boala infectioasa cauzata de sindromul respirator acut sever care apartine familiei de coronavirus. Primul caz a fost raportat in decembrie 2019, iar boala a devenit o pandemie. Astfel, au existat multe studii al utilizarii unor antivirale naturale covid care ar putea preveni sau chiar vindeca Covid-19. Anumiti compusi naturali ar putea fi eficienti pentru tratamentul Covid-19 pe baza conceptelor generale din experimentele anterioare.

Remedii antivirale naturale

Remediile pe baza de plante si suplimentele nutritive pot juca ambele un rol in a ne ajuta sa construim un sistem imunitar sanatos. Remediile antivirale covid naturale pe baza de plante pot fi, de asemenea, folosite pentru a ajuta la atenuarea simptomelor bolii, iar unele au si proprietati antivirale.

Iata remediile cele mai eficiente:

  1. Usturoiul este un antiviral puternic care ajuta la hipertensiune, hipercolesterolemii, ateroscleroza, afectiuni ale tubului digestiv precum si stari gripale si febra.
  2. Propolisul, care are actiune antimicrobiana (bacteriostatica si bactericida atat asupra bacteriilor Gram pozitive, cat si asupra bacteriilor Gram negative), antimicotica (inclusiv fata de Candida albicans), antivirala (inclusiv fata de virusulHerpes simplex), analgezica, antiinflamatoare, anestezica, cicatrizanta, imunostimulenta, antioxidanta, mucolitica, etc.

Se utilizeaza ca adjuvant in: faringite, laringite, traheite, amigdalite, bronsite, viroze respiratorii, sinuzite, etc.

  1. Ghimbir si turmeric – antiinflamatoare naturale care pot ajuta la durerile musculare si pot scadea febra
  2. Extract din grapefruit – antibiotic natural, care totodata dezinfecteaza caile respiratorii superioare si radacina de lemn dulce in pulbere, produs care regleaza constrictia cailor respiratorii, fluidifica si ajuta la eliminarea secretiilor, reduce congestia bronho-pulmonara si este antitusiv natural si eficient.
  3. Ceaiurile de plante – excelente pentru a te mentine hidratat. Daca ai febra, o infuzie din menta; musetel in combinatie cu balsam de lamaie si ghimbir te ajuta sa transpiri si sa reduci febra in mod natural.

Astfel, exista antivirale naturale care te pot ajuta in lupta cu virusii, inclusiv Coronavirus, precum si alte boli sezoniere cum este gripa.

Lasă un comentariu