Cumpără o Bicicletă Scott – ce model poți alege?

Cumpără o Bicicletă Scott

Addict, Speedster, Sub…toate aceste nume au un numitor comun, chiar două: sunt biciclete Scott și se pot găsi toate în magazinul BikeXcs.

Marca de biciclete Scott a fost fondată în Statele Unite și este în prezent bazată în Elveția. Beneficiază deci de toată îndemânarea și minuțiozitatea atât de celebre în această țară.

În magazinul BikeXcs vei găsi o mulțime de biciclete Scott, pentru toate gusturile și dorințele.

Bicicleta cursieră AddictRC, o variantă polivalentă.

Gama de biciclete Scott RC corespunde unor biciclete mai lejere, perfecte pentru a pedala pe munte sau la competiții. Este vorba și despre Bicicleta folosită de Samuel Yates, cel care a câștigat Turul Spaniei în anul 2018.

Toate modelele de biciclete Scott Addict RC sunt optimizate în ceea ce privește aerodinamismul. Iar designul brevetat Airfoil permite să reducă rezistența aerului.

Speedster, o bicicletă din aluminiu pentru rezistență la cel mai bun preț.

Dacă ești în căutarea de o bicicletă pentru trasee mai lungi, care să nu coste prea mult, Bicicleta Speedster este cea mai bună alegere. Este un tip de bicicletă mai lejeră, cu un cadru de aluminiu și cu elemente din carbon.

Sub, bicicletele ideale pentru timpul liber și pentru plimbările prin oraș.

În versiune lady sau man, bicicletele Scott Sub sunt biciclete robuste și confortabile. Se pot folosi fie pentru traseele zilnice cu versiunea Sub sport, fie pentru drumeții în versiunea Sub Sport.

De ce să alegi bicicletele Scott de la magazinul nostru BikeXcs?

La magazinul BikeXcs, bicicletele sau ciclismul reprezintă o adevărată pasiune, din aceste motive toată energia și eforturile sunt îndreptate înspre a vinde cele mai bune biciclete din lume. Aici intră biciclete mountain bike, biciclete cursiere biciclete electrice, biciclete gravel sau chiar de trekking. Și cum dorim să vedem că toată lumea este cea mai fericită, vei găsi în gama noastră biciclete atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și pentru adolescenți sau copii. Alege pur și simplu în funcție de nevoi și de dorințe și te vei bucura apoi de bicicleta perfectă.

Toate bicicletele vândute aici, de la biciclete Cube la biciclete Scott sunt de cea mai înaltă calitate, cu cea mai mare atenție acordată la detalii. Sunt cele care fac diferența și care te vor ajuta să te bucura de experiențe cu adevărat unice. Nu prea contează nivelul tău, tipul de practică, fie că dorești o cursieră, cu siguranță că vei găsi aici noul compagon de drum ideal.

Lasă un comentariu