Articolul acesta iti va spune ce trebuie sa stii inainte de a urma un curs auditor extern

De ce sa participi la un curs auditor extern?

Pentru inceput, trebuie sa stiti faptul ca un curs auditor extern va va ajuta, fara indoiala, sa va specializati intr-o anumita industrice, anume in aceasta categorie ar putea intra industria prelucratoare, asistenta medicala, imobiliarele, constructiile, energia sau chiar logistica in vederea ințelegerii afacerilor.

Desigur, persoanele care intentioneaza sa parcurga un astfel de curs nu vor fi insa afiliati doar la o singura organizatie. Ci, in multe dintre cele mai frecventa cazuri, acestia sunt angajati fie de firme de contabilitate publica, fie pe posturi de audit. Astfel, aceste servicii va ofera o gama larga de variante de care puteti sa profitati in viitoarea cariera.

curs auditor extern

Unii dintre cei care opteaza pentru un curs auditor extern sunt angajati destul de rapid de catre agentiile guvernamentale locale. Sau chiar si de cele de stat sau federale pentru a supraveghea corporatiile si a aduce un plus de eficienta a muncii depuse de catre angajati.

Un alt procent la fel de insemnat de persoane care urmeaza un curs auditor extern sunt, de asemenea, considerati a fi independenti in calitate fata de consultanti si, mai ales, foarte bine platiti de companiile pentru care lucreaza.

Tematica cursului

In primul rand, principalul scop consta in asimilarea noilor cunostinte si intelegerea conceptelor-cheie in asa fel, incat dupa terminarea acestuia, participantii sa aiba abilitatile necesare pentru a-si indeplini singuri atributiile.

Principalele avantaje sunt:

  • Va veti perfectiona in ceea ce inseamna practicile de audit extern si veti invata cum sa prelucrati corect informatiile primite din parte clientilor;
  • Este un curs ideal pentru persoanele din domeniul afacerilor si prelucrarii datelor cu caracter personal, insa poate reprezenta o dezvltare profesionala pentru persoanele la inceput de cariera. De mentionat este si faptul ca sunt vizati si studentii si persoanele care isi doresc o viitoare cariera in acest domeniu;
  • Veti parcurge, impreuna cu lectorii, mai multe concepte si idei cheie care va vor fi explicate de catre trainerii profesionisti folosind exemple practice, astfel incat sa asimilati foarte bine ideile prezentate.

In al doilea rand, dupa parcurgerea celor 180 de ore din cadrul acestui curs auditor extern acreditat de Training Professionals si promovarea examenului final, veti primi o diploma de manager de calitate, eliberata de Certinspect Register S.R.L

In concluzie, acest curs auditor extern isi propune sa furnizeze informatii teoretice si practice, necesare auditarii sistemelor de management, inclusiv principiile de auditare, programul de audit si efectuarea auditului conform standardului ISO 9001:2015.

Lasă un comentariu