De ce sa alegem rochii cu paiete?

Noua femeilor ne place sa fim elegante, sofisticate dar in acelasi timp simple. Totusi sa iesim un pic in evidenta. Stiu cum suna. Suna foarte complicat dar uitandu-ne cu atentie la fiecare expresie gasim cuvantul „frumos”.

De fapt asta ne place noua sa fim frumoase atunci cand suntem la un eveniment, fie ea o petrecere, nunta sau chiar in club. De aceea o rochie cu paiete este uneori ideala pentru noi femeile, deoarece ele ne fac sa stralucim atat la propiu cat si la figurat.

O rochie cu paiete poate fi eleganta dar si sexy, depinde de modelul ales, lungimea rochiei, daca are sau nu are un decolteu. Aici putem alege un decolteu discret sau mai indraznet totul depinde de noi.

Nu orice femeie poate purta rochii cu paiete

Dar sa nu uitam o rochie care este integral din paiete nu o poate purta orice femeie. Trebuie sa fii un pic indrazneata si sa stii exact cu ce o mai poti accesoriza. Deoarece fiind integral din paiete deja este foarte stralucitoare. Si atentia fata de accesoriile pe care dorim sa le purtam trebuie sa fie foarte atent alese.

Cred ca cel mai simplu de purtat si care o poate purta cam orice femeie tot daca nu este o persoana foarte indrazneata este o rochie cu paiete negre. Fie ea lunga pe care o putem purta la o nunta sau un botez seara. Sau scurta pe care o putem purta atat la evenimentele anterior descrise dar si intr-un club si cu siguranta nu o sa dam gres. Si o sa fim elegante, indraznete si sexy.

Am spus sexy deoarece paietele ne duc intr-o lume exotica prin stralucirea lor. Se spune ca paietele si diamantele sunt asemanatoare din acest punct de vedere. Ne ofera o stralucire aparte. Desi diamantele sunt foarte scumpe noi putem da stralucirea necesara cu rochii cu paiete ieftine.

Despre tinutele cu paiete sunt foarte multe de zis si de vorbit. De aceea inainte de a purta o rochie cu paiete, sau orice alt accesoriu vestimentar in care sunt aplicate paiete. Trebuie sa fim foarte atente cum alegem tinuta si accesoriile. Accesoriile sunt un element important deoarece nu trebuie sa exageram cu ele si aici ma refer la dimensiunea lor dar si la cat de stralucitoare pot fi. Cu siguranta nu ne dorim sa devenim un „pom de craciun”.

Sarbatorile se apropie asa ca o sa avem ocazia sa purtam o rochie de acest fel. De Craciun sau de Anul nou. Asa ca cel mai bine este din timp sa ne uitam dupa tinutele pe care dorim sa le purtam la sfarsit de an. De Craciun putem purta o rochie neagra lunga din paiete. Si la Revelion putem fi mai indraznete cu o rochie cu paiete aurii sau argintii totul depinde de noi.

Lasă un comentariu