De ce sa alegi noul Glucometru CONTOUR PLUS ELITE daca ai diabet

Glucometru CONTOUR PLUS ELITE

Diabetul este una dintre cele mai mari probleme de sanatate ale secolului, cu un numar de cazuri in continua crestere la nivel mondial. Chiar daca este atat de raspandit in lume, se poate trai cu el fara probleme si fara stres daca stim sa il tinem sub control.

Astazi, odata cu evolutia tehnologica, au aparut tool-uri si gadgeturi smart, care ne fac viata mai usoara. Unul dintre acestea este si Glucometru CONTOUR PLUS ELITE de la Online Farmacia.

Dispozitivul medical Contour Plus Elite este singurul dintre glucometre care are un ecran cu numaratoare inversa de 60 de secunde, care le permite pacientilor sa aplice mai mult sange la aceeasi bandeleta CONTOUR®PLUS.

Noul sistem CONTOUR®PLUS ELITE a demonstrat precizie ridicata, depasind chiar cerintele minime de precizie ale standardului ISO 15197:2013. Precizia glucometrelor este esentiala pentru:

  • Precizia mai mare a glucometrului este legata de un control mai bun al HbA1c si de un risc mai scazut de hipoglicemie.16,17
  • Monitorizarea Continua a Glicemiei – cand este necesar: calibrare de rutina, cand simptomele nu se potrivesc valorilor, in timpul recuperarii din hipoglicemie si in timpul perioadelor cu fluctuatii rapide ale glicemiei.

In plus, glucometrul Contour Plus Elite ajuta si la prevenirea erorilor terapeutice. Ce inseamna acest lucru? Folosirea unui glucometru precis, asa cum este Contour Plus Elite de la OnlineFarmacia, face posibila reducerea erorilor in deciziile legate de alimentatie si medicatie.

In ton cu inovatiile tehnologice de astazi, glucometrul Contour®PLUS ELITE este conceput sa functioneze cu aplicatia Contour®Diabetes si un smartphone sau tableta compatibile! Aplicatia sa gratuita, Contour®Diabetes, faciliteaza imbunatatirea gestionarii diabetului si este asociata cu imbunatatirea controlului glicemic si cu scaderea numarului de episoade hipoglicemice:

  • Jurnal glicemie – Elimina nevoia unui jurnal scris pe hartie;
  • Functia Tiparele mele – Identifica tipare si tendinte ale nivelurilor glicemiei;
  • Planuri de reamintire pentru testare – Ofera memento-uri care optimizeaza regimul de testare.

Cand glucometrul Contour®PLUS ELITE este cuplat cu aplicatia Contour®Diabetes:

  • Utilizatorul poate stabili sau modifica un Indicator de masa in Jurnalul glucometrului din aplicatie;
  • Aplicatia se va sincroniza intotdeauna cu cel mai recent Interval tinta din aplicatie sau din glucometru;
  • Data si ora din aplicatie se sincronizeaza cu glucometrul;
  • Utilizatorul poate gestiona configurarea glucometrului din aplicatie, ca de exemplu, sunet sau indicatori de masa.

Acum ai toate motivele sa apelezi la glucometrul Contour®PLUS ELITE de la OnlineFarmacia! Viata cu diabet devine mult mai usoara si mai frumoasa!

Lasă un comentariu