De ce se prefera lentilele lunare?

Pentru  unele persoane, purtarea ochelarilor poate sa fie incomoda. De aceea au aparut lentilele de contact, fiind o solutie ideala pentru cei care nu accepta ochelarii. Lentilele de contact lunare au, de exemplu, o sumedenie de beneficii, ceea ce le face ideale de folosit.

Spre desosebire de alte modele, cele lunare pot fi purtate timp de o luna sau chiar mai mult. Aceste modele se numara printre cele mai cautate de pe piata, fiind si cele mai utilizate, avand din ce in ce mai mare cautare. Sunt multe companii care fabrica lentile de contact lunare, de aceea ai si o gama diversificata de a le alege.

De unde sa le cumparam…

Cea mai simpla metoda de a le cumpara va ramane internetul.
O pereche de asemenea lentile lunare trebuie sa fie intotdeauna cumparata de pe site-uri certificate in acest sens. Si cel care cumpara trebuie sa aiba o prescriptie de la medic, sa nu uitam tocmai de acest lucru si sa il consideram nesemnificativ cand, in realitate, conteaza enorm!

Avantajele lentilelor

Multe persoane vor sa poarte lentile de contact lunare ca sa scape de  grija ochelarilor de vedere, caci trebuie sa ai mereu grija de ei, unde ii pui si cum ii pui, astfel incat sa nu se deterioreze.

Lentlele de contact ieftine sunt o optiune buna pentru cei care nu mai vor sa poarte ochelari. Cele mai bune oferte de cumparare le gasesti in mediul virtual, mai ales ca poti gasi si nenumarate promotii.

Exista foarte multe clinici de optica medicala care ofera reduceri generoase clientilor fideli, precum Optilen Romania in cazul in care vei achizitiona de la ei lentile lunare, de aceea acestia isi pot lua aceste produse la un pret excelent. Marci precum Air View, Aqua View sau Air Optix sunt printre cele mai cunoscute la nivel international! Lentilele sunt potrivite pentru cei care sufera de astigmatism si nu numai. Nu trebuie sa cumperi niciodata o pereche fara sa fi facut un control la medicul oftalmolog. Astfel, te asiguri ca esti apt pentru purtarea lor!

Lentilele de contact lunare trebuie sa fie pastrate in solutia originala, special conceputa pentru acestea. Niciodata nu trebuie sa le pui pe cornee fara sa te fi spalat bine pe maini inainte, cu apa si sapun.  Trebuie sa stii ca la inceput poate aparea un disconfort, insa acesta nu dureaza mult deoarece ochiul se acomodeaza destul de repede cu noile lentile.

Lasă un comentariu