Descopera particularitatile parchetului dublustratificat

imagine reprezentative parchet

Alegerea parchetului ideal pentru locuinta ta este un proces complex in care se tine cont de foarte multi factori. Calitatea si aspectul sunt doar doi dintre acestia, insa trebuie sa te asiguri ca permite montarea anumitor sisteme, daca iti doresti acest lucru, ca se potriveste perfect in decorul pe care il abordezi, ca iti permite o montare usura si nu numai.

Cumpara parchet dublustratificat de la Adfin si ai parte de calitate, eleganta si rafinament intr-un singur produs!

Materiale de calitate inalta procesate de producatori de top

Parchetul dublustratificat este unul dintre cele mai rezistente si durabile tipuri de podea de pe piata. Odata montate, pot rezista ani de zile in stare impecabila. Acest lucru se datoreaza in principal felului in care este realizat. Este compus din doua straturi distincte de lemn suprapuse, invelite cu un al treilea foarte fin de lac sau ulei, care ii potenteaza aspectul si imbunatateste gradul de protectie. Partea de suport, aflata la baza, este realizata dintr-un lemn nu foarte pretentios, de conifere sau de mesteacan. Cea de la suprafata, de uzura, este din lemn de esenta, care sa faca fata tuturor conditiilor la care este expus si sa aiba un aspect placut in acelasi timp. Stejarul, nucul, alunul, fagul, artarul sunt cele mai bune alegeri in acest sens.

Totusi, pentru a putea ajunge la un rezultat inalt deosebit, este nevoie ca aceste elemente sa fie imbinate cu grija de catre profesionisti avizati. Adfin colaboreaza inca de la inceput cu producatori renumiti pentru atentia desavarsita la detalii care se poate observa la fiecare produs, fara exceptie. In oferta de parchet dublu stratificat se va putea observa eleganta italiana (I vassalletti), meticulozitatea nemteasca (Parador), performanta olandeza (Chapel Parkett) sau perfectiunea canadiana (Coswik). Navigheaza printre modelele disponibile si va fi imposibil sa nu reperezi aceste caracteristici.

particularitatile parchetului dublustratificat

Diversitate de modele si nuante

De cele mai multe ori, cand vine vorba de alegerea unei noi podele, variantele sunt mereu aceleasi: nuanta naturala a lemnului, cu lamelele dispuse paralel. Acest lucru nu se intampla si la Adfin. Aici ai o paleta cromatica foarte variata din care sa alegi, in timp ce si modelele sunt nenumarate. De la variantele clasice, oferta se dezvolta usor si atinge chiar si variante mai abstracte. Chevorn, Versailles, Herringbone sau mozaic sunt doar cateva modele de parchet deosebite.

In ceea ce priveste nuantele, punctul de pornire este cea naturala a lemnului din stratul de uzura, care se proceseaza constant pentru a putea ajunge la variante mai inedite. La Adfin vei gasi parchet in variatii de maro sau bej, gri, alb, cu influente de roz sau verde pastelat sau chiar negru. In plus, si finish-ul poate diferi de la o alegere la alta, optiunile principale fiind o podea lucioasa, clasica, laminata sau mata.

Preturi de neratat

La Adfin, desi este vorba de produse adresate pietelor medii si de lux, costurile stabilite nu sunt foarte mari, raportat la calitatea pe care o ofera. Nu va trebui sa platesti sume enorme atunci cand iti reamenajezi casa. In plus, fiecare achizitie reprezinta o investitie pe termen lung pe care nu va trebui sa o reiei decat in momentul in care iti vei dori un alt model.

Beneficiezi de consultanta si de servicii de montare

La Adfin specialistii nostri te vor ajuta sa iei cea mai buna alegere, conform cerintelor pe care le comunici. In plus, poti solicita ca oferta stabilita sa includa si montarea propriu-zisa a lamelelor, astfel incat rezultatul final sa fie cat mai aproape de perfectiune. Plaseaza chiar acum o comanda direct de pe site-ul Adfin si bucura-te de toate avantajele practice, estetice si financiare pe care ti le ofera aceasta colaborare.

Lasă un comentariu