Design Interior Online – Alternativa avantajoasa la abordarea clasica in design-ul interior

Vrei sa-ti amenajezi sau sa-ti redecorezi locuinta ? Stim cu totii ca amenajarea de la zero sau renovarea unei locuinte implica o serie de intrebari, ale caror raspunsuri nu sunt intotdeauna atat de evidente.

Te tenteaza ideea de a apela la serviciile unor designeri profesionisti dar nu stai prea bine cu timpul?
Stiai ca prin serviciul de Design interior online poti economisi timp si bani ?

Ce reprezinta acest serviciu ?

Serviciul de Design Interior online reprezinta o alternativa clasica pentru proiectele de design si amenajari de interior, sa spunem o « virtualizare » a acestora.

Cel mai semnificativ avantaj al acestui tip de serviciu este faptul ca poti economisi o suma importanta de bani, prin evitarea unor cheltuieli nejustificate.

Cum functioneaza

Acum te vei intreba, cu siguranta, cum functioneaza o colaborare « online » cu o firma de design de interior ! Acest serviciu este pus la dispozitia clientilor cu scopul de a simplifica colaborarea. Comunicarea intre designeri si client se realizeaza simplu si rapid prin e-mail, telefon sau Whatsapp, toata prestatia presupunand parcurgerea catorva pasi simpli.

Cu ajutorul unui calculator de pret virtual disponibil pe site, poti afla in doar cateva secunde pretul exact al lucrarii.

In functie de spatiul pentru care se doreste amenajarea si bineinteles de bugetul tau, poti opta pentru pachetul de servicii care te avantajeaza cel mai bine.

Daca se doreste amenajarea unui spatiu complet nefinisat si neutilat, este disponibil si pachetul de amenajare completa.

Cine ofera acest serviciu inovator ?

Mai multe firme de design interior pun la dispozitia celor interesati aceasta modalitate de colaborare.

Cu o vasta experienta in domeniul amenajarilor si a design-ului de interior, gandindu-se in acelasi timp si la confortul clientilor, designerii de interior de la Aime Design propun Design-ul de interior online ca tip de serviciu.

Design de interior in 6 pasi simpli

Iata care sunt pasii pe care aceasta oferta ii propune :

  • alegerea pachetului de servicii (se va tine cont de spatiul ce se doreste amenajat : hol, baie, bucatarie, dormitor, living, dinning, birou etc)
  • efectuarea platii
  • raspunsuri la cateva intrebari incluse intr-un chestionar (pentru ca expertii sa-asi poata adapta ideile in functie de nevoile tale)
  • trimiterea fotografiilor spatiului si a masuratorilor
  • realizareea proiectului
  • implementarea proiectului

Pentru etapa de implementare a proiectului, firma de design iti sta la dispozitie « online » ori de cate ori este nevoie.

Pentru reusita proiectului tau, alege sa lucrezi cu o firma de design interior care sa-ti inteleaga cu adevarat nevoile !

Lasă un comentariu