Dezinsectia pentru daunatorii de vara

dezinsectie plosnite

In perioada verii apar cei mai multi daunatori. Conditiile acestui anotimp cald sunt cele mai prielnice pentru inmultirea daunatorilor de tip insecte. Printre cei mai comuni daunatori de vara intalnim tantarii, capusele, puricii, gandacii sau plosnitele.

Pentru eliminarea acestor daunatori de tip insecte multe persoane apeleaza la spray-urile clasice pe care le intalnim aproape in orice magazin. Aceste solutii sunt unele de scurta durata care actioneaza doar daca spray-ul este pulverizat direct pe daunator, insa dupa cateva minute efectul dispare.

Eliminarea insectelor pe termen lung poate fi posibila doar prin intermediul unui serviciu de dezinsectie profesional, realizat de catre o firma autorizata din domeniul DDD, care detine acele substante toxice (insecticide) care au un efect de durata si asigura o protectie pe termen lung.

Servicii de dezinsectie prestate ca la carte

Daca ai nevoie de o dezinsectie profesionala, asa cum spuneam mai sus, ai nevoie de o firma 100% autorizata care sa presteze serviciul in cele mai bune conditii. In Bucuresti intalnim cele mai multe companii din domeniul DDD care ofera clientilor calitate, eficienta si rapiditate. Printre acestea, intalnim firma DDD-Bucuresti care ofera servicii de dezinsectie in Bucuresti la un pret foarte atractiv.

In cazul unui apartament cu 2 camere pretul unei lucrari de dezinsectie este de aproximativ 160-200 RON, in functie de tipurile de daunatori prezenti si poate ajunge in cazul unui spatiu mai mare de 4-5 camere la un maxim de 200-250 RON.

dezinsectie capuseProcedura de dezinsectie

In procesul de dezinsectie chiar daca sunt utilizate substante toxice, trebuie sa stii ca acestea nu au efect asupra oamenilor sau asupra animalelor de companie. Este recomandat totusi sa parasesti pentru cateva ore spatiul in care este efectuata dezinsectie astfel incat vaporii sau mirosul sa nu creeze probleme de respiratie.

Fiind foarte puternice, aceste insecticide necesita o diluare masiva in apa. Asadar, in cazul in care echipa de dezinsectie dilueaza foarte mult solutia nu trebuie sa iti faci griji, acest aspect este absolut normal.

Insecticidele sunt imprastiate in spatiul contaminat prin mai multe metode, in general, la interior este utilizata o pompa cu presiune care imprastie solutia intr-un strat fin, sub forma de vapori, iar la exterior sunt utilizate echipamente mai mari denumite atomizoare care creeaza un nor dens de insecticid si care este imprastiat pe o raza de aproximativ 10 metrii.

De cele mai multe ori in cazul oricarui tip de infestare sunt necesare minim 2 interventii la un interval de 2-3 saptamani. Acest aspect este si el foarte normal deoarece daunatorii depun rapid oua din care apar noi daunatori care trebuie eliminati la randul lor.

Lasă un comentariu