Exista accesorii barbatesti care nu isi pierd niciodata farmecul?

Deseori viata cotidiana, obliga societatea masculina la monotonie, mai ales cand vine vorba de translatia intre job si propria locuinta.

Pe langa faptul ca o astfel de viata impune si o anumita vestimentatie pentru a forma o imagine sociala ridicata, pe de alta parte lipsa confortului si a relaxarii isi pot pune amprenta la un moment dat mai mult decat situatia o cere.

Spre exemplu, multi barbati au intalnit efecte negative la nivel corporal in urma purtarii repetate a pantofilor sau a costumelor frac, motiv pentru care ori de cate ori este posibila o escapada trebuie sa apelam la haine cu o orientare ceva mai lejera, precum tricourile comode.

Tricoul polo, accesoriul potrivit la orice stil

Un barbat se defineste de departe prin nivelul sau de educatie, viziune, rafinament sau stil.

In acest caz un tricou polo este recomandat la orice tinuta, fie ca preferati pantaloni dintr-un anume material, tenesi sport sau o jacheta tip casual.

Insa, cand vine vorba de a purta asemenea accesorii vestimentare, designerii ne indeamna sa tinem cont de anumite detalii, care in final vor conduce la formarea etichetei noastre.

Logo sau imprimeuri pe tricou?

Deseori anumite mesaje imprimate pe tricouri sau un logo original al producatorului sunt semne clare ca exista lipsa de inteligenta sau educatie, conform codului bunelor maniere sau in perspectiva unor oameni celebrii.

Astfel ca, ar trebui sa ne indreptam atentia spre tricouri care au o stantare fina, deseori regasita undeva in partea din dreapta, fara sa epateze mai mult decat situatia o cere.

Nasturii transmit mesaje subliminale

Stiati ca numarul de nasturi inchisi la un tricou este direct proportional si cu modul in care va simtiti in propriul corp?

Pentru o atitudine mai relaxata, se impune inchiderea a cel mult un nasture, in vreme ce la polul pus se afla persoanele fara lipsa de viziune si care considera ca tricoul se poarta dupa bunul plac.

Producatorul face diferenta?

Deseori calitatea unui tricou polo, tipul de cusaturi intalnite sau texturile, caracterizeaza si producatorul de la care am achizitionat articolul vestimentar.

Un barbat care se respecta va cauta de departe o imbinare intre toate acestea, dar si un raport calitate-pret cand vine vorba de produsele selectionate, astfel incat sa-si completeze armonios garderoba.

In acest caz, un magazin online care are o sectiune dedicata pentru tricouri Tommy Hilfiger, este IMA Trend, acolo unde foarte multi barbati au fost multumiti odata cu alegerile facute, dar si de calitatea serviciilor oferite de echipa existenta.

O politica in favoarea cumparatorului

Interactivitatea este un domeniu care poate face de departe diferenta la nivel online. Astfel ca un meniu primitor, dar si numeroase discounturi, incununate cu diferite imagini care pot fi integrate in mai multe unghiuri, pot fi deliciul unui magazin, care sa atraga o clientela desavarsita.

Cum astfel de obiective sunt in politica IMA Trend, nu iti ramane decat sa efectuezi un tur virtual, pentru a descoperi noua colectie Tommy Hilfiger, acolo unde numeroase modele de tricouri  te asteapta, pentru a-ti redefini stilul masculin.

Lasă un comentariu