Farmecul parfumurilor unisex

Farmecul parfumurilor unisex

În ultimii ani parfumurile unisex au devenit din ce în ce mai populare, Ce sunt acestea și oare contează cu adevărat genul când vine vorba de parfum?

Dacă vrei un strop de inspirație și ai de gând să alegi un parfum unisex, accesează https://parfumation.ro/unisex-fragrancesAici găsești cele mai moderne arome, destinate deopotrivă bărbaților și femeilor,

Astăzi, pe piața parfumurilor există mii de arome. Unele sunt florale. Altele sunt fructate. Unele sunt lemnoase. Alte parfumuri sunt inspirate de mirosul dulciurilor. Există mii, poate zeci de mii de parfumuri diferite. Dar oare contează genul atunci când e vorba de parfumuri? În primul rând, există o anumită concepție greșită că parfumurile trebuie să fie specifice genului. În timp ce unele arome sunt orientate către femei, iar altele către bărbați, în realitate, nici o regulă nu spune că nu poți purta orice parfum îți place.

Un parfum floral care este considerat feminin într-o cultură dar poate fi folosit de bărbați în alta În al doilea rând, să ne amintim că, în ciuda genului nostru, toți avem o latură feminină și una masculină și o experiență personală de viață diferită de la o persoană la alta.

În perioada de glorie a parfumurilor din Europa, credința că anumite parfumuri erau rezervate unui anumit sex pur și simplu nu exista. Chiar și cei mai puternici bărbați purtau parfum pe atunci, inclusiv regi, duci și generali.

Oare când a încetat să mai fie o normă parfumul unisex?

Abia la începutul secolului al XX-lea parfumurile au devenit specifice genului, pe măsură ce marketingul și publicitatea modernă au dezvoltat aceste concepte. La începutul anilor 1900, agențiile de publicitate vedeau femeile drept principalul grup demografic destinat parfumurilor, ceea ce înseamnă că erau mai înclinate să cumpere parfumuri decât bărbații.

Astăzi, unele companii de parfumuri încearcă să inverseze tendința de parfumuri specifice genului, realizând parfumuri unisex. Evident, cel mai important lucru este să găsești un parfum care să ți se potrivească indiferent de gen sau preferință.

Mulți creatori de parfumuri sunt convinși că un bărbat poate purta un parfum floral fructat, poate chiar combinat cu un parfum lemnos, sau că o femeie poate purta un parfum picant, masculin. Atâta timp cât parfumul pe care îl porți vorbește despre personalitatea și stilul tău personal, nu poți greși. Parfumul te va face să te simți mai încrezător, mai sigur pe tine și mai fericit.

Exemple de parfumuri unisex incredibile

Numeroase magazine online prezintă o selecție de parfumuri care sunt comercializate atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aceste arome tind să fie atât puternice, cât și senzuale în egală măsură, făcându-le incredibil de versatile și populare. Pe perfumes.ro poți achiziționa cele mai moderne și interesante parfumuri unisex. Iată câteva exemple:

CK One – de Calvin Klein — Acest parfum este un parfum cu aroma de citrice, creat în încercarea de a respinge stereotipurile tradiționale de gen. Armonizează aroma masculină de mosc cu accentele feminine, într-un parfum clasic unisex care a rămas popular de-a lungul anilor.

Gaultier 2 – de Jean Paul Gaultier — Acest parfum unisex este un parfum oriental de vanilie care contine mosc, chihlimbar si tonuri dulci de vanilie pentru un efect inedit.

Tom Ford – Black Orchid — Acest parfum oriental lemnos are note de vârf de iasomie franceză, trufă neagră, ylang-ylang, coacăze negre și citrice și note de mijloc florale, inclusiv lotus și orhidee. Notele de bază includ tămâie, ciocolată neagră și lemn de santal, oferind un aspect lemnos, masculin.

Creed Virgin Island Water —Parfumul unisex a fost inspirat de o excursie cu barca pe Insula Ginger din Caraibe. Notele de vârf includ nuca de cocos, limetă verde, bergamotă și portocală, cu note de mijloc de ylang-ylang, ghimbir, iasomie si hibiscus si note de baza cu arome de zahăr, rom si mosc. Un parfum perfect de adorat atât de femei cât și de bărbați

4711 de la Muelhens— Acest parfum aromat de citrice este o combinație plină de viață și energică de arome, care include portocale, lămâie, bergamotă, pepene galben și trandafir bulgăresc. Este exact ce are nevoie orice bărbat sau femeie pentru a seduce, cu un plus de energie.

Chiar dacă un parfum este specific masculin sau feminin, regulile sunt menite să fie încălcate. Dacă îți place, poartă-l oricum – trăiești o singură dată și ar trebui să porți parfumul care îți place,

Dacă ceea ce cauți este ceva unic, diferit, ceva ce nu ai mai mirosit niciodată până acum și simți că este create pentru tine, alege parfumurile unisex și personalitatea ta va ieși în evidență.

Lasă un comentariu