Firme de aparatura medicala cu produse extrem de performante

aparatura-medicala-bucurestiIn piata din Romania exista cateva firme de aparatura medicala care pun un accentul pe performantele produselor comercializate si nu doar pe vanzarea unor produse care ofera posibilitati reduse specialistilor din domeniul medical.

Aceste companii, asa cum poate era de asteptat, nu inregistreaza un numar mare de cereri din partea clientilor. Totusi, aceasta piata de aparatura medicala performanta evolueaza pe zi ce trece, iar abilitatile acestor produse atrag interesul potentialilor clienti.

Cea mai mare parte a clientiilor acestor firme de aparatura medicala performanta sunt micile cabinete, clinici si spitale din mediul privat, celelalte centre spitalicesti care apartin de Statul Roman, inca nu au inceput procesul de reinnoire al aparaturii medicale foarte invechite.

Performantele celor mai cumparate produse de aparatura medicala

In topul celor mai achizitionate echipamente, firmele specializate in aparata medicala pun micile analizoare care ajuta in procesul de investigare. Aceste produse, in functie de tipul de proba analizat, pot extrage informatii despre aproximativ 40-50 de parametrii intr-un timp foarte scurt, care nu depaseste pragul de 1 minut.

Pe langa aceste produse esentiale pe care ar trebui sa le gasim in orice cabinet medical, interesul clientilor se indreapta si catre aparatura medicala specifica pentru imagistica, precum aparatele ecograf sau aparatele de radiologie.

In ambele cazuri ale acestor echipamente medicale de imagistica, inovatiile aduse de marii producatori internationali, sunt indreptate catre imaginea rezultata in final, aceasta este una cu un contrast mult mai puternic, care permite analiza in profunzime.

Un aspect foarte important, imbunatatit la aparatele de radiologie consta in cantitatea dozata de radiatii x, care pot fi daunatoare corpului uman. Aceste radiatii periculoase au fost diminuate cu pana la 10 ori, iar imaginea nu a avut deloc de suferit, ba chiar a fost imbunatatita.

In cazul aparatelor ecograf, situatie este total diferita fata de aparatele de radiologie, deoarece acestea sunt non invazive, functionand pe baza unui principiu cu ultrasunete transmise la o frecventa inalta. Tot ce au facut specialistii pentru aceste aparate ecograf a fost sa dezvolte sonda care emite ultrasunetele si sa ii creasca frecventa pana la praguri de aproximativ 20.000 de Hz.

Costul unor produse de aparatura medicala de ultima generatie

Dupa cum se poate vedea din descrierea celor mai performante produse de aparatura medicala, atragerea interesului clientilor este de la sine, problemele apara atunci cand discutia ajunge la partea financiara.

Costurile acestor produse fiind foarte mari, multe din aceste firme de aparatura medicala au creat diferite programe prin care se pot obtine discounturi considerabile in functie de volumul comandat sau de tipul de produs cumparat.

Mai mult decat un discount, poti obtine chiar si plata esalonata a costurilor, pe baza unui contract de parteneriat pe termen lung semnat cu firma de aparatura medicala.

Forum & Pareri

Adresa ta de email nu va fi publicată.