Foloseste hartie colorata intr-un mod creativ in proiectele tale!

Iata ce nu stiai ca poti face cu hartie colorata

Cu putina creativitate, putem sa obtinem aproape orice dorim cu utilizand hartie colorata. Noi v-am pregatit un ghid cu cele mai interesante idei pe care sa le puneti in aplicare. Citeste mai jos o multime de idei inovative pe care le poti aplica simplu si usor si care te vor face sa te relaxezi si sa profiti de timpul liber.

Foloseste hartie colorata pentru a impacheta cadouri

Utilizand hartie colorata, simpla sau cu diverse imprimeuri, a fost intotdeauna in topul preferintelor. Confera-i un aspect inedit si adauga-i funde aurii, argintii sau din satin. De asemenea, pentru a-i da un aspect cat mai placut, poti sa adaugi diferite decoratiuni, pe care le poti realiza chiar tu. Spre exemplu, poti utiliza crengute uscate, pe care le poti vopsi, conuri de brad, pene, panglici, etc.

hartie colorata

Decoratiuni din hartie colorata

Vrei sa iesi din rutina, sa iti decorezi camera cu ceva special sau sa iti surprinzi intr-un mod placut copiii? Profita de timpul liber si realizeaza cateva decoratiuni pe care le poti folosi ulterior in diverse moduri. Spre exemplu, alege sa te joci cu cei mici confectionand impreuna din hartie colorata tablouri cu semintele plantelor, origami sau diverse forme. Acestea se pot realiza usor, cu ajutorul unei foarfece si a unei figurine realizata cu indemanare.

Figurine origami

Origami este arta de a impaturi foaia în forme și figuri decorative. Denumirea sa provine din combinatia cuvintelor japoneze oru (a impaturi) și kami. Aceasta vine in ajutorul realizarii acestor figurine datorita diversitatii culorilor. Cele mai intalnite modele sunt cocorul japonez, cubul modular sau floarea origami.

Quilling

Si nu in ultimul rand, hartia colorata este indispensabila in realizarea tehnicii quilling. Aceasta tehnica dateaza din perioada Renasterii cand calugarii si calugaritele din Italia si Franta o foloseau pentru a decora copertile cartilor cat si diverse obiecte de cult.

La DPAP gasiti hartie colorata in doua variante de grosime, pentru orice ai avea nevoie.

Varianta Symphony este recomandata pentru aplicatii care implica arhivarea sau prioritizarea documentelor, iar gama acopera o varietate de culori.
Rainbow este o varianta fara continut de lemn, perfect adaptata pentru orice tip de imprimanta sau copiator. Este produsa din materii prime regenerabile provenite din paduri certificate FSC, ceea ce dovedeste si o grija deosebita fata de mediu.

Forum & Pareri

Adresa ta de email nu va fi publicată.