Hemoroizi-tratament.com – S-a lansat cel mai mare portal dedicat tratamentului impotriva hemoroizilor

hemoroizi-tratament.com

Hemoroizi-tratament.com este cel mai nou site de profil apărut în spațiul on-line autohton. Lansată în toamna anului trecut, platforma noastră on-line își propune să reprezinte cel mai puternic aliat în bătălia împotriva hemoroizilor.

Încă din momentul apariției, site-ul Hemoroizi-tratament.com și-a propus să fie cea mai completă sursă de informații legate de boala hemoroidală. Aici vei găsi cele mai proaspete și necesare sfaturi, tratamente și indicații care te vor ajuta să combați sau să previi hemoroizii.

Date oficiale

Hemoroizii sunt cea mai întâlnită afecțiune non-letală din lume. Conform cifrelor oficiale, boala hemoroidală afectează, în special, persoanele din segmentul de vârstă cuprins între 40 și 50 de ani. Mai mult, 25% dintre persoanele trecute de 50 de ani au hemoroizi. Și, din păcate, numai 4% dintre acestea ajung să discute cu un medic specialist. Trebuie amintit și faptul că boala hemoroidală afectează mai mult bărbații decât femeile.

Ce sunt hemoroizii

Venele mărite situate în pereții anusului și rectului care provoacă o stare de disconfort manifestată prin durere, mâncărime și sângerare. Hemoragiile, de intensitate diferită, apar în anumite cazuri, de obicei când boala hemoroidală este cronică.

Hemoroizii sunt de două tipuri: interni și externi. În momentul în care aceștia se inflamează și, la nivelul lor apar cheaguri de sânge, sunt denumiți și trombi.

Cauze și factori

O serie de cauze și factori determină apariția sau cronicizarea bolii hemoroidale. Principalul factor al apariției maselor hemoroidale este creșterea masivă a presiunii în zona venelor din regiunea anorectală. Constipația, dieta alimentară necorespunzătoare, sedentarismul, vârsta, sarcina și lipsa unei igiene corespunzătoare sunt cauzele care duc la apariția hemoroizilor.

Excesele alimentare, sedentarismul, constipația, lipsa igienei locale, vârsta și sarcina sunt principalele cauze ale apariției hemoroizilor. Factorul principal care conduce la apariția hemoroizilor este creșterea neobișnuită a presiunii în venele regiunii anorectale.

Ridicarea de greutăți, sarcina la femei, vârsta înaintată și statul prelungit în poziția șezut sunt situațiile care determina, frecvent, apariția hemoroizilor. Totodată, hemoroizii își pot face apariția din cauza presiunii crescute din vena portă. Află mai multe detalii pe secțiune Cauze de pe Hemoroizi-tratament.com.

Simptome și diagnostic

Tactul rectal este cel mai simplu și mai indicat mod de a stabili, cu precizie, un diagnostic în cazul bolii hemoroidale. Medicii specialiști îl vor stabili numai după o inspecție atentă a zonei anorectale.

Examenul clasic al zonei anale constă într-un control digital rectal denumit tușeu rectal. Deși neplăcut, numai așa se poate stabili un diagnostic precis.

Pentru stabilirea cu exactitate a tipului hemoroizilor sau a unei afecțiuni mai grave (ex: fisura anală) este necesară o examinare cu anuscopul. Complicațiile provocate de hemoroizi pot determina apariția hemoragiilor, flebitelor, strangulare, abceselor perianale și infecțiilor la distanță. Descoperă mai multe citind secțiunea Diagnostic și Simptome.

Tratament medical

Scopul de bază al tratamentului hemoroizilor este înlăturarea rapidă a cauzelor care au dus la apariția afecțiunii. Utilizarea laxativelor ajută la evitarea constipației, la fel ca și o dietă alimentară corectă. Exercițiile fizice de un anumit tip sunt absolut obligatorii și nu trebuie omise. Dacă nu apar rezultatele dorite atunci trebuie făcută, neapărat, o vizită la medicul specialist. Pentru mai multe informații intră acum pe secțiunea Tratament medical.

Remedii naturiste

Principalul avantaj al tratamentelor și remediilor naturiste pentru hemoroizi este că pot fi realizate și administrate acasă. Acestea reprezintă o metodă extrem de folosită în tratamentul bolii hemoroidale.

Sopul principal al tratamentului naturist este întărirea pereților vaselor sanguine. Citește mai multe în secțiunea Tratamente naturiste pentru vindecarea hemoroizilor.

Prevenția

Prevenția este echilibrul dintre activitățile fizice și o dietă alimentară corectă. Evită statul în poziția șezut pentru mult timp, consumă alimente bogate în fibre sau suplimente cu fibre și nu amâna eliminarea scaunului. Chiar dacă au apărut simptomele bolilor hemoroidale, există opțiuni disponibile pentru tratarea rapidă și ușoară a acestora.

Scopul de bază al site-ului Hemoroizi-tratament.com este acela de a aduna toate informațiile esențiale în vederea combaterii și / sau prevenirii bolii hemoroidale. Acestea sunt structurate în mai multe secțiuni din dorința de a fi pe înțelesul tuturor.

Hemoroizi-tratament.com este alimentat constant cu numeroase informații de ultimă oră pentru a ușura misiunea celor interesați. Vă invităm să ne urmăriți și pe (twitter, youtube, facebook) pentru a afla cele mai recente noutăți din domeniu.

Hemoroizi-tratament.com este cel mai bun prieten, sprijin si confident în combaterea hemoroizilor.

Echipa Hemoroizi-tratament.com

Lasă un comentariu