Incearca un masaj cu totul unic si special pentru o relaxare deplina

Din cauza acelui stres cotidian pe care il acumulam din viata de zi cu zi, fiecare dintre noi cauta acele alternativa unice de relaxare. Pentru a ne mai elibera si a ne recapata energia de care avem nevoie. Printre cele mai apreciate metode de relaxare, pe care cu totii le apreciem foarte mult, sunt acele nenumarate tratamente cu ajutorul diferitelor masaje speciale.

masaj la patru maini-min

In continuarea acestui mic articol, o sa discutam ceva mai pe larg despre un anumit masaj, ceva mai special, mult mai relaxant fata de cele clasice, cat si un tratament ce are nenumarate beneficii. Acest masaj de care vorbim, poate fi intalnit in majoritatea acelor centre spa profesioniste. Sub denumirea de Masaj la Patru Maini sau masaj in tandem.

Un lucru foarte aparte, nu doar unul, ci doi terapeuti profesionisti vor aplica diferite tehnici in sincron pentru o relaxare mult mai deplina si eficienta. Beneficiile se vor resimti imediat dupa numai o sedinta. Va dura pana la cateva zile.

Unde poti beneficia de un astfel de Masaj la Patru Maini?

Thai Spa face parte din acele centre specializate din Bucuresti, unde, vei intalni una din cele mai profesioniste echipe de terapeuti, ce sunt dedicati relaxari tale. Un astfel de Masaj in acest spa profesionist este diferit pentru fiecare persoana in parte. Poate dura de la 90 de minute pana la 120 de minute, in functie de cat iti este necesar sa te relaxezi.

Am spus ceva mai sus ca este diferit pentru fiecare persoana in parte. Fiecare pacient are anumite caracteristici diferite, in functie de conformatie. Atentia terapeutilor se va axa foarte mult in functie de acest aspect, tehnicile folosite fiind aproape personalizate pentru fiecare dintre noi.

Centrul de masaj Thaispa din Bucuresti, are in gama sa de servicii peste 20 de tipuri de masaj traditional asiatice. Printre acestea putem enumera cel facial, thailandez, balinez, cu pietre calde, sportive sau chiar masajul shiatsu.

Un plus al acestui salon de masaj din Bucuresti este dat de ambinetul creat. Unul care respecta traditiile asiatice, dar si cele mai pretentioase gusturi are clientilor. Pe website-ul acestora poti sa gasesti mai multe detalii despre masaje, dar si despre tehnicile si beneficiile acestora.

Lasă un comentariu