Inchirieri auto Bucuresti oferte economice

Cererea pe piata de inchirieri auto Bucuresti a crescut semnificativ in ultimii ani, foarte multi turisti opteaza pentru a inchiria o masina ori de cate ori ajung in capitala. Aceste servicii sunt ideale atat pentru turisti cat si pentru persoanele din capitala care nu detin o masina sau pur si simplu au nevoie de una pentru cateva zile.

Ofertele sunt destul de tentante mai ales ca la nivelul capitalei exista cateva sute de astfel de companii. In articolul de astazi ne propunem sa informam cititorul cu privire la termenii si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a putea inchiria o masina, care sunt taxele pe care va trebuii sa le achite, precum si metodele de plata acceptate de companii.

Servicii rapide si economice de inchirieri auto Bucuresti prin www.rent-a-car-otopeni.ro

O firma specializata pe inchirieri auto Bucuresti este Rent-a-car-otopeni.ro aceasta isi ofera serviciile atat in aeroportul international din Otopeni cat si in capitala, de asemenea societatea ofera si servicii de inchirieri auto pe termen lung si mediu pentru companii. Experienta de peste 9 ani in acest domeniu ii poate recomanda ca fiind una din cele mai bune alegeri. Iata cateva motive pentru care poti sa colabotrezi cu ei:

  • Profesionalismul personalului si a conducerii.
  • Pretul extrem de accesibil la orice inchiriere
  • Disponibilitate non stop atat in aeroport cat si in capital
  • Masini de calitate cu un an nou de fabricatie

Acestea sunt cateva motive pentru care se recomanda printre cele mai bune alegeri in materie de inchirieri auto Bucuresti , daca ai nevoie de o masina in capitala cu siguranta ei sunt alegerea perfecta de fiecare data. De asemenea va pot pune la dispozitie si servicii de inchiriere cu sofer sau inchiriere masini cu 9 locuri.

Inchirieri auto cu masini noi si personal calificat in domeniu.

Daca si tu esti printre clientii ce opteaza pentru inchirierea unei masini in Rent-a-car-otopeni.ro vei gasi un partener de nadejde, fie ca vrei sa pleci intr-o excursie la munte sau sa calatoresti in interes de afaceri si iti vin in intampinare cu o flota de peste 90 de masini, atat clasa economica, gama compact dar si gama suv. Personalul de aici este extrem de amabil si gata oricand sa te ajute indiferent de problema cu care te confrunti , iar pentru inchirieri auto Bucuresti poti opta sa alegi masina si cu serviciile unui sofer.

Cum se inchiriaza o masina?

Chiar daca in Romania serviciile de inchirieri auto sunt relativ recente, oamenii incep sa se orienteze catre acestea datorita multiplelor avantaje de care se pot bucura, insa nu toti stiu cum sa gaseasca o societate, cum sa rezerve o masina si cum sa afle conditiile de inchiriere sau metodele de plata. Cel mai simplu si rapid mod de a inchiria masina dorita ramane mediul online, aici poti sa verifici ofertele existente pe piata, poti compara preturile si vei afla cu siguranta daca navighezi atrent si conditiile impuse de firmele cu inchirieri auto Bucuresti.

Daca insa nu te pricepi foarte bine la calculator poti cauta anunturile in ziarele de mica publicitate si te vei putea prezenta personal la sediul firmei de inchirieri masini.

Clauze si conditii pentru inchirieri masini.

Un aspect demn de luat in seama de orice potential client este acela al conditiilor de inchiriere. In mare parte acestea sunt usor de indeplinit daca detineti un permis de conducere si aveti varsta de minim 21 de ani. Alte aspecte importante tin de utilizarea masinii in momentul in care ati inchiriat-o, nu veti putea sa circulati cu aceasta pe drumurile neasfaltate sau nu o puteti utiliza in alte scopuri in afara de cele de calatorie.

Trebuie sa respectati aceste clauze deoarece pe langa plata zilelor de inchiriere va mai trebuii sa luati in calcul si o garantie, valoarea acesteia fiind de cateva sute sau mii de euro. In situatia in care masina nu a fost utilizata de client corespunzator si prezinta defectiuni atat la partea mecanica cat si la caroserie, va trebuii sa suportati consecintele, asa ca mare atentie cum utilizati masina inchiriata.

Plata zilelor de inchiriere – valoarea acesteia se stabileste in functie de tipul de masina pe care l-a ales clientul, perioada mionima de inchiriere fiind de trei zile. Oferta este cat se poate de generoasa, in functie de buget clientul va putea alege masini din orice categorie isi doreste la un pret extrem de avantajos.

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea profesionalismului si a calitatii, pentru inchirieri auto Bucuresti http://www.rent-a-car-otopeni.ro da intotdeauna dovada de profesionalism, servicii de calitate si masini foarte fiabile ce au incluse in pret toate taxele dar si asigurarile.

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.