Inchirieri auto Bucuresti un serviciu extrem de cautat

Daca pana in ultimii ani serviciile de rent a car nu erau atat de la moda, astazi piata este una infloritoare, zilnic efectuanduse sute de inchirieri auto la nivelul intregii tari. Primele societati de inchirieri masini au fost in aeroport, acestea erau destinate in special turistilor dar si oamenilor de afaceri care vizitau Romania. Astazi oricine se poate bucura de un asemenea serviciu, in fiecare oras din capital companiile pun la dispozitia posesorilor de permis masini de inchiriat de ultima generatie, echipate corespunzator si cu toate asigurarile incluse.

Inchirieri auto Bucuresti un serviciu extrem de cautat

Chiar daca oferta este cat se poate de diversificata, inainte de a inchiria este extreme de important sa te informezi sis a alegi oferta care ti se potriveste cel mai bine, atat din punct de vedere financiar cat si in ceea ce priveste alegerea corecta a masinii. Mai ales daca pana acum nu ai mai colaborat cu o astfel de companie, alegerea pachetului cel mai potrivit de servicii poate fi o alegere destul de anevoioasa. Cateva recomandari te vor ajuta cu siguranta sa alegi cea mai potrivita variant.

Estimarea tarifelor

Marea majoritate a companiilor de inchirieri auto nu iti afisaza pe site costul total, atunci cand introduce perioada vei primii o aproximare de pret. Aici trebuie sa fi cat se poate de atent, incearca sa suni la agentie inainte de a face online rezervarea sis a aflii daca in afara de costul afisat va trebuii sa mai achiti si alte taxe, eventual garantie care de multe ori poate valora cateva sute de euro in functie de modelul de masina pe care il alegi. In afara de asta ar fi bine sa parcurgi in mediul online si cateva rezultate afisate in motorul de cautare, sa compare tarifele masinilor si sa alegi optiunea cea mai potrivita pentru bugetul tau. O companie care se respecta in domeniul serviciilor de inchirieri auto Bucuresti iti va comunica de indata care va fi pretul total pe care il ai de achitat precum si clauzele din contract pe care va trebuii sa le respecti.

Oferte speciale

Pentru orice client este important sa beneficieze de oferte special si de reduceri de pret, asadar daca deja cunosti perioada in care ai nevoie de un serviciu de inchirieri auto Bucuresti nu ar strica sa cauti companiile care ofera discounturi, uneori daca rezervi din timp vei putea sa beneficiezi si de tarife reduse cu 10 sau chiar 20 la suta.

Alegerea corecta a masinii

Probabil ca si pretul acesta este un aspect extreme de important de care va trebui sa tii seama, masina trebuie sa o alegi in functie de mai multi factori, de dimensiunea de care ai nevoie pentru transportul bagajelor, de numarul pasagerilor cu care urmeaza sa calatoresti si de alti factori care tin in mare parte de confort.

Daca bugetul iti permite sau esti un client pretentios, o optiune ar fi alegerea unei masini de lux, in schimb daca ai un buget relative scazut o masina economica poate fi Solutia, avand in vedere ca pretul la zi pentru un astfel de model poate fi de numai 10 euro. Indiferent de marca auto aleasa, trebuie sa stii ca vor exista diferente de pret intre companii. O oferta extraordinara pentru cei interesati de inchirierea unei masini in Bucuresti o gasiti la Rent-a-car-otopeni.ro site ce va pune la dispozitie peste 100 de masini, de la clasa de lux si pana la cea economica.

Asigurarile si alte beneficii pe care le ai in pret

Orice agentie de rent a car trebuie sa iti puna la dispozitie asigurarile de care ai nevoie pentru a circula pe drumurile din tara, de asemenea este necesar sa ai asistenta rutiera pe toata perioada desfasurarii contractului. Asistenta se refera la faptul ca daca vei avea vreo anumita problema tehnica cu masina pe care ai inchiriat-o aceasta sa iti fie in scurt timp inlocuita si sa beneficiezi si de serviciile unei platforme auto.

De asemenea printre accesoriile suplimentare pe care trebuie sa le aiba autoturismul, va trebui sa se numere si un gps sau un scaun de copil. Masina care va face obiectul contractului de inchirieri auto Bucuresti trebuie sa aiba si asigurare casco care sa te scuteasca de raspundere in situatia in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier.

Restrictii de circulatie

Marea majoritate a companiilor de rent a car nu iti ofera posibilitatea sa parasesti teritoriul Romaniei cu o masina pe care o inchiriezi, daca ai aceasta intentie incearca sa te informezi cum o poti inchiria si pentru parasirea tarii, daca asta va implica sau nu costuri suplimentare si care este procedura. De asemenea multe agentii impugn un anumit numar de km, asadar afla cati anume sunt gratuiti pentru fiecare zi de inchiriere pentru a nu fi nevoit sa ajungi in situatia de a achita taxe suplimentare pentru depasirea acestora.

Daca vrei sa beneficiezi de transparenta, preturi corecte si professionalism, allege Rent-a-car-otopeni.ro o companie cu experienta si cu cele mai bune oferte de pe piata de inchirieri auto in Bucuresti si aeroport Otopeni dar si pentru servicii de rent a car pe termen lung.

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.